Hulp Datamonteur - Rotterdam

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau VMBO
Standplaats Rotterdam

Over de functie

€1500-€1900 | 40 urige werkweek | Regio Rotterdam | MBO

Wij zijn in de regio Rotterdam dringend op zoek naar een hulp-datamonteur die in het begin vooral in de werkplaats aanwezig zal zijn om diverse voorbereidende werkzaamheden uit te voeren. Dit betekent dat zowel vroegtijdige schoolverlaters als monteurs in opleiding perfect geschikt zijn voor deze job. De werkzaamheden die jij zal gaan uitvoeren behoren tot het kloppende hart van de organisatie. Jij verzorgt de voorbereiding die er uiteindelijk toe zal leiden dat jouw collega’s op de verschillende locaties sneller en secuurder te werk kunnen gaan.

De taken die jij zal uitvoeren zijn het op lengte maken van de verschillende datakabels, denk hierbij aan cat. 5a, 6, 6a en 7. Ook zal jij de kabels bundelen en klaar leggen voor transport. Verder bevestig je op alle kabels de juiste soort connectoren en zal je de kabels labelen waar zo nodig. Kortom jij doet het voorbereidende werk, zodat jouw collega’s de perfecte werkomstandigheden kunnen creëren op de desbetreffende locaties. Naar mate je steeds beter word in bovengenoemde taken is er volop kans om door te groeien naar een volwaardige monteursfunctie.

Wat wij vragen

Onze ideale hulpmonteur beschikt over:
- Een vmbo diploma
- je bent sterk in precisiewerk
- je bent snel en behendig met je handen
- Een geldig VCA diploma
- Een geldig rijbewijs B
- Solo werken is voor jou geen probleem

Wat wij bieden

Als medewerker van JACkLING Engineering kan je rekenen op goede begeleiding in de loop van jouw carrière. Of je nu wilt doorleren of juist die stap wil maken in je loopbaan wij zijn er om je daar bij te helpen. Binnen JACkLING Engineering hangt een informele sfeer en staan wij voor jou klaar. Je kunt altijd naar binnen lopen bij een van onze vestigingen mocht je vragen hebben, de deur staat voor je open. Daarnaast bieden wij onze medewerkers een contract aan en hanteren wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Alles op een rijtje:
- Een marktconform salaris
- Pensioenregeling
- Reiskostenvergoeding
- Mogelijkheid om jezelf verder te ontplooien d.m.v. cursussen/opleidingen
- Bij gebleken geschiktheid uitzicht op vast contract
- Een vaste contactpersoon/projectmanager
- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd)
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via