Monteur Beveiliging - Zoetermeer

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Zoetermeer

Over de functie

Als Field- service engineer ben je verantwoordelijk voor de inbedrijfstelling van diverse beveiligingssystemen. Ook houd jij je bezig met het oplossen van storingen en het verlenen van service aan o zo belangrijke systemen. Onze projecten zijn zeer divers, van grote winkelketens, kantorencomplexen van bekende en minder bekende organisaties tot aan luchthavens.
Bij (grote) projecten stuur jij onderaannemers aan en draag je zorg voor de juiste inbedrijfstelling van de beveiligingsproducten. Je bent landelijk werkzaam wat ook nog eens zorgt voor variatie in je baan.

Wat wij vragen

-Je bent representatief en in het bezit van uitstekende communicatieve vaardigheden.
-Mbo+ werk- en denkniveau is noodzakelijk voor de baan.
-Aantoonbare ervaring in de beveiligingsbranche inclusief de verschillende vakgebieden (CCTV, toegangscontrole, intercom etc.).
-Kennis van zwakstroom, elektronica en hard- en software toepassingen in verband met het programmeerwerk.
-Je bent in het bezit van een rijbewijs B, wij regelen de auto.

Wat wij bieden

Als medewerker van JACkLING Engineering kan je rekenen op goede begeleiding in de loop van jou carrière. Of je nu wilt doorleren of juist die stap wil maken in je loopbaan wij zijn er om je daar bij te helpen. Binnen JACkLING Engineering hangt een informele sfeer en staan wij voor jou klaar. Je kunt altijd naar binnen lopen bij een van onze vestigingen mocht je vragen hebben, de deur staat voor je open. Daarnaast bieden wij onze medewerkers een contract aan en hanteren wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Te weten:
- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd).
- Prettige werksfeer binnen een groeiende organisatie.
- €2400- €3200 bruto per maand o.b.v. 40 uur
- Pensioenregeling.
- Bij gebleken geschiktheid uitzicht op een vast contract.

Word jij onze nieuwe medewerker? Solliciteer dan direct op deze functie en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Je kunt natuurlijk ook altijd emaillen/bellen als je nog vragen hebt over de vacature.
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via