Elektronica monteur - Zaandam

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Zaandam

Over de functie

Haal jij jouw uitdaging uit secuur en efficiënt werken in de panelen en besturingskasten? Dan is de functie paneelbouwer bij Jackling de baan die bij jou past!

Als paneelbouwer ben je vooral bezig met het bouwen van besturingskasten en bedieningspanelen. Je zorgt ervoor dat de panelen goed worden aangesloten en dat je zelfstandig de panelen kunt testen op verschillende systemen. Ook zal je de panelen coderen en de bedradingen op juiste wijze aansluiten in de werkplaats. Verder ben je actief in het buigen van koper, het boren en tappen van gaten en het monteren van componenten waaronder rails. Tot slot is het lezen van tekeningen voor jou geen abracadabra.

Functie eisen

- Minimaal een MBO diploma richting elektrotechniek
- Rijbewijs B
- VCA-Basis of bereid dit te behalen
- Hands-on mentaliteit
- Verantwoordelijk en probleemoplossend
- Zelfstandig en secuur kunnen werken

Wat wij bieden

Als medewerker van JACkLING Engineering kan je rekenen op goede begeleiding in de loop van jouw carrière. Of je nu wilt doorleren of juist die stap wil maken in je loopbaan wij zijn er om je daar bij te helpen. Binnen JACkLING Engineering hangt een informele sfeer en staan wij voor jou klaar. Je kunt altijd naar binnen lopen bij een van onze vestigingen mocht je vragen hebben, de deur staat voor je open. Daarnaast bieden wij onze medewerkers een contract aan en hanteren wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Alles op een rijtje:
- Een marktconform salaris
- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd)
- Goede begeleiding tijdens je loopbaan
- Mogelijkheid om jezelf verder te ontplooien d.m.v. cursussen/opleidingen
- Bij gebleken geschiktheid uitzicht op vast contract
- Een vaste contactpersoon/projectmanager
- Leuke bedrijfsuitjes!
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via