Projectmanager technische detachering Regio Amsterdam

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau HBO/WO
Standplaats NIEUW VENNEP

Over de functie

Als projectmanager heb jij bij ons een 360 graden rol en ben je verantwoordelijk voor het laten doorgroeien van de vestiging Nieuw Vennep in de regio Amsterdam. Je bent commercieel actief in de technische markt en komt op de gaafste projecten. Onze brede wereld - van Servicetechnicus, Mechanical Engineer of Projectleider - betekent dat het werven en plaatsen op projecten van onze klanten voor jou geen geheimen kent. Om succesvol te zijn in deze functie kun je je commerciële en mensenkennis inzetten om succesvol technici te bemiddelen, jij stelt de techneut centraal en bent bezig met zijn of haar carriere.

In deze rol heb je vanzelfsprekend ook een grote commerciële verantwoordelijkheid. Dat betekent dat je bijvoorbeeld het jaarplan voor de vestiging samen met je vestigingsmanager maakt en uitvoert, maar ook je eigen team techneuten samenstelt, begeleidt en laat groeien in hun functie. Dit alles uiteraard op een rendabele manier. Tevens neem je zitting in verschillende gave projectgroepen binnen JACkLING engineering, wij staan nooit stil en zijn continue bezig om vandaag beter te worden dan gister en hier kun jij in meedenken. Wekelijks bespreek je met de vestigingsmanager de resultaten van de vestiging.

Wat wij vragen

- Je hebt een afgeronde HBO opleiding (bv. MER, Economie, commercieel of technische opleiding)
- Je hebt ervaring in een commerciële functie
- Je hebt een rijbewijs (wel handig als je een auto van de zaak krijgt)

Gezien de groeiambities van ons bedrijf zoeken we iemand met veel energie. Onze 'speeltuin' is zeker niet alleen
tussen 9 en 5 open, dus gretigheid en de wil om snel te leren en groeien is een vereiste. Verder
ben je zelfkritisch, durf je verantwoordelijkheid te nemen en loop je niet met de massa mee. Als je
ondernemersambities hebt ga je je bij ons zeker thuis voelen!

Wat wij bieden

Bij JACkLING engineering zijn we op zoek naar iemand met ondernemersambities die zin heeft om onze vestiging in Nieuw Vennep verder uit te bouwen, want het groeien en hebben hier veel lol in. Heb je een sterke commerciële en ondernemende drive en humor? Ontdek dan snel meer over deze mooie kans!

Samen met het reeds bestaande team ga je onze vestiging in Nieuw Vennep verder brengen. Vanuit de organisatie krijg je hier uiteraard alle middelen voor, zoals verschillende (sales- en communicatie)trainingen en interne cursussen.

Werken bij JACkLING betekent voor jou: samenwerken met enthousiaste, ondernemende collega's, serieus genomen worden, vrijheid in je werk en ruimte voor ondernemerschap. Je krijgt een vast contract, een goed salaris en een prima pensioenregeling. Verder ontvang je een iPhone, 27 vakantiedagen en een top bonusregeling (ruim boven marktconform) en een auto van de zaak. En wil je op termijn nóg meer ondernemen? Dat kan. JACkLING start graag nieuwe bedrijven en vestigingen, waarin jij zeker een rol kunt krijgen als je wilt investeren in je carrière en iets moois wilt opbouwen.
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via