Loodgieter / installatiemonteur W Heemstede

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Heemstede

Over de functie

€2400 - €2800 | Omgeving Heemstede | Fulltime. Ben jij als loodgieter op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan kan Jackling iets voor je betekenen. Wij zijn namelijk op zoek naar mensen die het vak loodgieter graag willen uitbreiden. Als loodgieter ga je de bijbehorende taken uitvoeren zoals dak- en zinkwerk, sanitair, radiatoren, waterleidingen. Maar je gaat ook CV ketels installeren en onderhouden. Alle merken zijn aanwezig en het is niet even simpel een check uitvoeren, oplossen en weer op weg, nee je gaat veel servicegerichter aan het werk. Je bekijkt de ketel uitvoerig maar ook de leidingen er naartoe. Zitten er lekken in leidingen, of potentiële verstoppingen. Dit ga je allemaal uitzoeken. Normaliter wordt er een uur uitgetrokken voor een controle, maar hier doen we het in anderhalf uur. Zo weet je dat je alles hebt bekeken en kun je met een voldaan gevoel de tevreden klant verlaten.

Functie eisen

Je bent een allrounder met een werkersmentaliteit. Je lost problemen op met je kennis en anders durf je te vragen aan je collega's om het alsnog op te lossen. Je bent servicegericht en doet er alles voor om de klant tevreden te stellen.
Daarnaast vragen we ook wat praktische zaken zoals::
* Afgeronde MBO opleiding richting loodgieter
* Allround ervaring als loodgieter
* Je vak willen uitbreiden
* VCA certificaat of bereid deze te halen

Zie jij jezelf terug in deze omschrijving, lees dan verder wat wij jou te bieden hebben.

Wat wij bieden

Uiteraard bieden wij jou ook mooi voorwaarden voor je werkzaamheden:
* Marktconform salaris
* 25 vakantiedagen
* 8% vakantietoeslag
* Pensioenopbouw
* Cursussen en opleidingen om in je vak te groeien
* Korte lijnen
* Leuke uitjes!

Is jouw interesse gewekt en ben jij klaar voor deze nieuwe uitdaging? Solliciteer dan snel! Ik maak graag persoonlijk kennis met je.
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via