Monteur Voertuigen - Alphen aan den Rijn

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau VMBO
Standplaats Alphen Aan Den Rijn

Over de functie

De afdeling Onderhoud en Reparatie binnen onze firma, is verantwoordelijk voor het spik en span opleveren van (schade)trailers die na de periode van verhuur retour zijn gekomen naar de fabriek. Als monteur voer je alle denkbare vormen onderhoud en reparatie werkzaamheden uit aan de trailers. Dit kan gaan om kapotte spatlappen tot het vervangen van de complete transportband. De ene dag ben je bezig met het opnieuw aanbrengen van de bestikkering, de volgende dag draag je er zorg voor dat alle verlichting weer naar behoren werkt. Je voert je werkzaamheden uit met behulp van benodigde handgereedschappen. Je bent werkzaam met disciplines als metaal, elektra en hydrauliek. Afwisseling is het woord wat bij deze fulltime baan hoort! De werkzaamheden vinden vrijwel altijd in teamverband plaats.

Wat wij vragen

Om dit vak goed uit te kunnen oefenen, ben je in het bezit van een vakdiploma richting autotechniek / schade hersteller. Ook heb je een geldig VCA diploma, of ben je bereid deze te halen. Ben je in het bezit van aantoonbare ervaring, of certificeringen / cursussen binnen dit vakgebied, werkt dit zeker in jouw voordeel. Je hebt een passie voor transport en techniek. Naast jouw basiskennis van 24V, kun je sleutelen en bent gewend precies en nauwkeurig te werken. Het werk speelt zich af in een werkplaats met grote dynamische / bewegende delen. Mede hierom zijn wij opzoek naar monteur met een gezond stel hersenen, die serieus om kan gaan met veiligheid!

Onze opdrachtgever heeft aangegeven plek te hebben voor leerlingen / schoolverlaters! Ben jij een aankomend monteur met spierballen, die graag een vak wil leren? Dan nodigen wij jou uit om te reageren!

Wat wij bieden

Werken aan klant specifieke producten is altijd uitdagend en afwisselend! Via Jackling Engineering kom je te werken in een unieke werkomgeving, en ga je deel uitmaken van een enthousiast en professioneel team. Jackling Engineering is een exclusief geselecteerde partner, om samen mee te werken aan een mooi product.
Werken bij Jackling Engineering betekent werken binnen een professionele en dynamische omgeving met een goede werksfeer. Onze organisatie groeit snel, en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien. Zo bieden wij bijvoorbeeld om opleidingen te kunnen volgen. In Jackling Engineering vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook de balans met privé. Je kunt rekenen op een prima pakket aan primaire arbeidsvoorwaarden als salaris, reiskostenvergoeding, een goed pensioenplan en op maat gerichte loopbaan coaching! Onze huidige collega's beoordelen werken bij Jackling Engineering gemiddeld met een 8!
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via