Projectmanager technische detachering Rotterdam

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau HBO/WO
Standplaats Rotterdam

Over de functie

Fulltime | Sales | Auto van de zaak | Ontwikkeling | Bonusregeling | Goed basissalaris
Je gaat technici - van elektromonteurs tot technical engineers- werven en plaatsen op de projecten van onze klanten. Om succesvolle matches te maken ontwikkel je je tot een specialist in het vinden en verleiden van mensen. Jij weet goede kandidaten op te sporen, te triggeren om met jou in gesprek te gaan en vervolgens te doorgronden. Kandidaten vertrouwen erop dat jij hen verder kunt helpen in hun loopbaan.
In deze rol heb je vanzelfsprekend een grote commerciele verantwoordelijkheid. Dat betekent niet dat we je continu op de huid gaan zitten met de vraag hoeveel telefoontjes je al gepleegd hebt die dag. Het betekent wel dat we van jou verwachten dat je goede resultaten boekt en voldoende effort en creativiteit investeert in het benaderen en binnenhalen van nieuwe kandidaten en klanten.
Vanzelfsprekend bespreek je en evalueer je samen met je manager hoe je dit op de meest effectieve manier kunt doen.

Heel concreet ben je dus samen met de volgende werkzaamheden bezig:
-Searchen en netwerken om je kandidatennetwerk uit te breiden
-Sollicitatiegesprekken voeren, begeleiden en evalueren
-Relaties met bestaande klanten onderhouden
-Je netwerk en potentiele klanten actief benaderen
-Klanten bezoeken

Functie eisen

- Je hebt net je HBO opleiding afgerond (bv. MER, Economie, commercieel of technische opleiding)
- Je hebt ongeveer een 1 jaar ervaring in een commerciële rol.
- Je hebt een rijbewijs (wel handig als je een auto van de zaak kunt krijgen)

Gezien de groeiambities van ons bedrijf en specifiek de vestiging in Berkel en Rodenrijs zoeken we iemand met veel energie.
Onze 'speeltuin' is zeker niet alleen tussen 9 en 5 open, dus gretigheid en de wil om snel te leren en groeien is een vereiste.
Verder ben je zelfkritisch, durf je verantwoordelijkheid te nemen en loop je niet met de massa mee. Als je
ondernemersambities hebt ga je je bij ons zeker thuis voelen!

Wat wij bieden

Bij JACkLING engineering zijn we op zoek naar iemand met ondernemersambities die zin heeft om onze vestiging in Berkel en Rodenrijs uit te bouwen, samen met Dennis, Jacqueline en de collega's van Bowers.
Ontdek dan snel meer over deze mooie kans.
Om snel op stoom te komen krijg je vanuit de organisatie verschillende trainingen en opleidingsmogelijkheden aangeboden, op het gebied van sales, recruitment maar ook communicatie in zijn algemeenheid waar jij de rest van je leven profijt van zult hebben.

Werken bij JACkLING engineering betekent voor jou: samenwerken met enthousiaste ondernemende collega's, serieus genomen worden, vrijheid in je werk en ruimte voor ondernemerschap. Je krijgt een vastcontract, een goed salaris, een prima pensioenregeling en een auto van de zaak (zelf uitkiezen binnen vastgesteld bedrag, maar wel zo leuk).
Verder ontvang je een iPhone, 27 vakantiedagen en een mooie bonusregeling.
Wij zijn aan het bouwen en groeien en zoeken hiervoor toekomstige vestigingsmanagers, eigen kweek !! En hiervoor investeer jij tijd, drive en commitment en dus je loopbaan. Wij stimuleren jouw persoonlijke ontwikkeling door coaching en externe trainingen, denk hierbij extern onder andere aan Krauthammer, ARTRA, Kenneth Smit bijvoorbeeld.
En wil je nog meer ondernemen? Dat kan. JACkLING start graag nieuwe bedrijven en vestigingen
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via