Engineer - Rotterdam

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Rotterdam

Over de functie

€2800-€3100 | 40 urige werkweek | Regio Rotterdam | MBO

Ben jij de tekenaar klimaat installaties die goed uit de voeten kan met Autocad en ben je daarnaast veelzijdig in het ontwikkelen van complete klimaat installaties en sanitair, dan is deze functie zeker wat voor jouw. Wij zijn zeker niet op zoek naar een lijnentrekker. De bedoeling is dat je de gehele ontwikkeling voor je rekening neemt. Jij ontwerpt zelf de installaties, die je vervolgens uittekent en calculeert. Eveneens word je ingezet als werkvoorbereider, dat betekent dat je over het bestellen van de materialen gaat. Het uiteindelijke doel van je werk is het creëren van realistische werktekeningen voor de monteurs. Daarnaast is het van belang dat je nauwkeurig en creatief bent om tot oplossingen te komen voor alle complexe vraagstukken.
Bovengenoemde functieomschrijving maakt deze functie uniek en zeer interessant. Denk aan projecten van €1.000 tot €500.000 euro. De projecten zijn voornamelijk in de hoogbouw in het hart van de randstad.

Wat wij vragen

- Afgeronde MBO niveau 4 opleiding installatietechniek / MTS / HTS
- Of aantoonbare vergelijkbare kwaliteiten
- Ervaring met Autocad & Stabicad
- Bij voorkeur 3D autocad en/of Revit-ervaring
- Technisch inzicht
- Kwaliteit bewustheid
- Doorzettingsvermogen

Wat wij bieden

Wij zijn een werkgever die staat voor haar mensen. 90% van onze medewerkers geeft ons achten, negens of tienen! Hier zijn wij zeker trots op. Wij bieden je de mogelijkheid je te ontwikkelen in je vakgebied en hebben oog voor jou als persoon. Wij zullen er alles aan doen om jou te begeleiden naar de volgende stap in je carrière. In ons vind je een betrouwbare samenwerkingspartner, die ervoor zorgt dat kwaliteit en zekerheid voorop staan. Wij bieden jou een uitstekend pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede reiskostenvergoeding, pensioenregeling, tijd voor tijd regeling en eventueel een auto van de zaak. Op deze manier ondersteunen wij jou met ons persoonlijk ontwikkelingsplan optimaal, zodat jij ook privé jouw doelen en wensen kan verwezenlijken.
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via