Senior Engineer Installatie Techniek - Rotterdam

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau HBO/WO
Standplaats Rotterdam

Over de functie

€3800-€4400 | 40 urige werkweek | Regio Rotterdam | HBO

Wij zijn op zoek naar een senior engineer installatietechniek die kennis heeft van klimaatsystemen en sanitair. De combinatie van werkvoorbereider en tekenaar is bij jouw bekend terrein. Taken zoals risicoanalyses maken bij complexe technische stukken hoort tot de orde van de dag. Daarnaast verzorg jij de gehele communicatie met de opdrachtgever en zorg je dat alles soepel verloopt. Ook ben jij de steun en toeverlaat van de tekenaars en projectleiders. Als de nood hoog is zal je zelf ook tekenwerk verrichten. Dit alles wordt gedaan met de tekensoftware Autocad. Naast Autocad met bijbehorende applicaties Stabicad 2D & 3D is het ook handig om met Revit te kunnen werken. Dit bedrijf richt zich met name op de utiliteit, nieuwbouw en renovatie, denk hierbij aan prestigieuze hoogbouw werken in de randstad. Ben jij de senior Engineer, die niet alleen leiding geeft, werk voorbereid en ontwerpt maar ook mee bouwt aan een nieuwe organisatie. Lees dan verder en zie wat wij te bieden hebben.

Wat wij vragen

- Bij voorkeur een afgeronde HIT opleiding, HBO / HTS +
- Ervaring met 3D autocad en/of Revit is een pre
- Aantoonbare ervaring in soortgelijke functie
- Technisch inzicht
- Kwaliteit bewustheid
- Doorzettingsvermogen

Wat wij bieden

Van jou horen wij graag hoe jij invulling zou geven aan deze functie. Wat doe je op een dag? Hoe deel jij je werkzaamheden in en wat doe je het liefst? Dat is ons startpunt. Een kop koffie drinken, kennismaken en van daaruit jouw wensen van je carrière bespreken. Jij bepaalt op welke manier je de inrichting van je loopbaan gaat coördineren en wij willen je daarmee helpen. Wij kennen jou en we kennen ons werkgebied. Tijdens onze persoonlijke kennismaking vertellen wij jou graag meer over onze wijze van dienstverlening.

Wat bieden wij jou?

Jackling Engineering is een werkgever die staat voor haar mensen. Wij bieden de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen je vakgebied. Daarnaast hebben we oog voor jou als persoon. Bij Jackling kom je terecht op projecten waar je met dezelfde ambitie en drive werkt die we ook van onze mensen vragen. Wij zullen er samen met jou alles aan doen om jou te begeleiden naar de volgende stap in je carrière. In Jackling vind je een betrouwbare samenwerkingspartner voor de lange termijn. Wij zorgen ervoor dat kwaliteit en zekerheid voorop staan. Wij bieden jou een uitstekend pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zodat jij ook privé jouw doelen en wensen kunt verwezenlijken.
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via