Calculator Elektro - Reeuwijk

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau HBO/WO
Standplaats Reeuwijk

Over de functie

Interessante en afwisselende beveiligingsprojecten, goede begeleiding, fijne collega's en verantwoordelijkheid en vrijheid. Dat is waar jij als calculator naar op zoek bent. In de regio Zuid-Holland zoeken we een ambitieuze techneut die zijn voldoening haalt uit het maken van begrotingen voor diverse beveiligingsprojecten binnen de utiliteit en industrie. Of het nu gaat om een inbraak- brandbeveiligingsproject, video systemen of juist een toegangscontrole; jij draait er je hand niet voor om.
Door jouw nauwkeurigheid en creativiteit doorzie je kansen en weet je jouw calculaties en werkzaamheden tot een succes te maken. Daardoor kun jij je persoonlijke ontwikkeling in een stroomversnelling brengen en hebben wij een collega die kan doorgroeien in de toekomst!

In je brede en afwisselende baan als calculator ligt je uitdaging in het opstellen van scherpe calculaties. Calculaties waar we niet alleen een opdracht mee kunnen winnen, maar waar we de opdracht ook voor kunnen realiseren. Jij begrijpt als geen ander dat een succesvolle aanbesteding begint bij een goede inschatting en een slimme technische oplossing. Je stelt de offerte op, stemt deze intern af en legt deze - eventueel in samenwerking met collega's - voor bij de potentiële opdrachtgevers. Je bent verantwoordelijk voor het maken van berekeningen en een optimale technische/organisatorische voorbereiding en planning van je calculatie. Je komt te werken in een hecht en collegiaal team dat je vanuit zijn kennis en ervaring uitstekend kan ondersteunen en begeleiden in een goede start van je loopbaan bij ons!

Wat wij vragen

-Deze functie is zowel voor starters als voor ervaren calculators interessant!
-Proactief, creatief, klant- en resultaatgericht, energiek, analytisch sterk, gedreven, communicatief vaardig en een echte teamspeler.
-Hbo-werk-en-denkniveau, richting een technische opleiding
-Kennis van diverse programma's, zoals Word, Excel, Microsoft Projects en PowerPoint;
-Werkervaring in de beveiligingstechniek en met aanbestedingen (pre);
-Woonachtig bent in de regio.

Wat wij bieden

Als medewerker van JACkLING Engineering kan je rekenen op goede begeleiding in de loop van jou carrière. Of je nu wilt doorleren of juist die stap wil maken in je loopbaan wij zijn er om je daar bij te helpen. Binnen JACkLING Engineering hangt een informele sfeer en staan wij voor jou klaar. Je kunt altijd naar binnen lopen bij een van onze vestigingen mocht je vragen hebben, de deur staat voor je open. Daarnaast bieden wij onze medewerkers een contract aan en hanteren wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Te weten:
- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd).
- Prettige werksfeer binnen een groeiende organisatie.
- Salaris tussen €2300-€3000
- Pensioenregeling.
- Bij gebleken geschiktheid uitzicht op een vast contract.

Word jij onze nieuwe medewerker? Solliciteer dan direct op deze functie en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Je kunt natuurlijk ook altijd emaillen/bellen als je nog vragen hebt over de vacature.
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via