Onderhoudsdeskundige BMI - Bleiswijk

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Bleiswijk

Over de functie

€1850-€2550 | 40 urige werkweek | Regio Rotterdam | MBO

Per direct zijn wij op zoek naar versterking van ons team. Ben jij scherp, alert en heb je oog voor details dan kan jij de nieuwe onderhoudsdeskundige BMI installaties worden. Wij beheren vrijwel de gehele randstad en hier zal je dan ook werkzaam zijn.

De werkdagen zien er als volgt uit, in de ochtend start je op de zaak, waar je onder het genot van een kop koffie de dag door neemt en je route uitprint. Vervolgens ga je veel al op pad om verschillende brandmeldinstallaties te onderzoeken en kleine reparaties zelfstandig uit te voeren. Bij grootschalige reparaties schakel je direct met kantoor, om zo een externe partij te laten komen voor de desbetreffende reparatie. Aan het eind van de dag rijd je vanaf de laatst gecontroleerde installatie direct naar huis. Past jouw profiel in deze functieomschrijving dan kan jij onze nieuwe collega worden.

Wat wij vragen

-MBO/MTS opleiding in een technische richting
-Certificaat BMI beheren
-Hands-on mentaliteit
-Rijbewijs B
-VCA-Basis of bereid om dit te behalen
-Een goed technisch inzicht
-Gedreven en meedenkend

Wat wij bieden

Als medewerker van JACkLING Engineering kan je rekenen op goede begeleiding in de loop van jouw carrière. Of je nu wilt doorleren of juist die stap wil maken in je loopbaan wij zijn er om je daar bij te helpen. Binnen JACkLING Engineering hangt een informele sfeer en staan wij voor jou klaar. Je kunt altijd naar binnen lopen bij een van onze vestigingen mocht je vragen hebben, de deur staat voor je open. Daarnaast bieden wij onze medewerkers een contract aan en hanteren wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Alles op een rijtje:
-Een marktconform salaris tussen €1.850,- en €2.550,- (afhankelijk van opleiding en ervaring
-Pensioenregeling
-Reiskostenvergoeding
-Mogelijkheid om jezelf verder te ontplooien d.m.v. cursussen/opleidingen
-Bij gebleken geschiktheid uitzicht op vast contract
-Een vaste contactpersoon/projectmanager
-Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd)
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via