Monteur Buitendienst - Zwijndrecht

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Zwijndrecht

Over de functie

Wij zijn opzoek naar een monteur Interne Transportmiddelen die het leuk vind om heel zelfstandig aan het werk te gaan. Je krijgt een servicebusje van de zaak en daarmee ga je op pad om de klanten waar jij verantwoordelijk voor bent te helpen met onderhoud en het oplossen van storingen. De werkzaamheden voor deze functie zullen voornamelijk plaatsvinden in de regio Rotterdam.

Je bent als Service monteur verantwoordelijk voor je eigen regio en zorgt ervoor dat de klanten tevreden zijn met jou diensten. Je bent natuurlijk het visitekaartje voor ons bedrijf. Naast de technische aspecten zijn ook de administratieve onderdelen van deze functie erg belangrijk. Je maakt werkbonnen, zorgt dat keuringen correct uitgevoerd worden en informeert klanten over te verrichte werkzaamheden.

Wat wij vragen

- MBO 2,3 of 4
- Ervaring met Automotive
- Communicatieve vaardigheden
- Vermogen overzicht te bewaren
- Nauwkeurig karakter
- Teamplayer, Flexibel, Klantgericht, Communicatief sterk, Leergierig en accuraat

Wat wij bieden

Als medewerker van JACkLING Engineering kan je rekenen op goede begeleiding in de loop van jou carrière. Of je nu wilt doorleren of juist die stap wil maken in je loopbaan wij zijn er om je daar bij te helpen. Binnen JACkLING Engineering hangt een informele sfeer en staan wij voor jou klaar. Je kunt altijd naar binnen lopen bij een van onze vestigingen mocht je vragen hebben, de deur staat voor je open. Daarnaast bieden wij onze medewerkers een contract aan en hanteren wij goede arbeidsvoorwaarden.

-€2317 - €3094
-40 urige werkweek
-27 vakantiedagen, 13 ATV dagen
-Geen werk in het weekend
-Interne opleidingen/trainingen

Word jij onze nieuwe medewerker? Solliciteer dan direct op deze functie en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Je kunt natuurlijk ook altijd emailen/bellen als je nog vragen hebt over de vacature.
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via