Mechatronicus - Rotterdam

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Rotterdam

Over de functie

Als je bij Jackling als mechatronica specialist aan de slag gaat betekend dat, dat je bij verschillende klanten zelfstandig aan het werk gaat. Je verricht onderhoud werkzaamheden op het gebied van werktuigbouwkunde, elektrotechniek of mechatronica in de maakindustrie. Dit kan variëren van verpakkingsmachines, machines t.b.v. de voedingsindustrie tot werken in een hightech omgeving. Door deze grote variatie in opdrachten en klanten krijg je ook de mogelijkheid om samen te werken met andere ervaren monteurs en zo je vaardigheden nog verder te ontwikkelen.

Wat wij vragen

-Een opleiding MBO niveau 3 op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde of mechatronica.
-Je hebt ervaring met onderhoud en het verhelpen van storingen in een technische werkomgeving.
-Je hebt goede communicatieve vaardigheden en hebt de positieve uitstraling
-Daarnaast functioneer jij goed in teamverband en pas je je makkelijk aan.
-VCA diploma

Wat wij bieden

Als medewerker van JACkLING Engineering kan je rekenen op goede begeleiding in de loop van jou carrière. Of je nu wilt doorleren of juist de stap wil maken in je loopbaan, wij zijn er om je daar bij te helpen. Binnen JACkLING Engineering hangt een informele sfeer en staan wij voor jou klaar. Je kunt altijd naar binnen lopen bij een van onze vestigingen mocht je vragen hebben, de deur staat voor je open. Daarnaast bieden wij onze medewerkers een contract aan en hanteren wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Te weten:
- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd).
- Prettige werksfeer binnen een groeiende organisatie.
- €2500-€3200
- Pensioenregeling.
- Bij gebleken geschiktheid uitzicht op een vast contract.

Word jij onze nieuwe medewerker? Solliciteer dan direct op deze functie en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Je kunt natuurlijk ook altijd emailen/bellen als je nog vragen hebt over de vacature.
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via