Elektromonteur Jachtbouw - Rotterdam

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Rotterdam

Over de functie

In deze functie ben jij als onderdeel van het team verantwoordelijk voor de elektrotechnische intallaties aan boord van de mooiste jachten die op deze wereld rondvaren. Wij zoeken mannen/vrouwen die een passie hebben voor het vak en het zien als een kunst om deze installaties zo mooi mogelijk te verwerken in het schip. Je bent bezig met het bepalen van de routing van bedradingen en bekabeling. Daarnaast moeten natuurlijk alle producten en systemen geaard worden, er moeten kleine berekeningen gemaakt worden en de parameters moeten ingesteld of ingeregeld worden. Kortom een inspirerende werkomgeving met een bijzonder product!

Wat wij vragen

Om in aanmerking te komen voor deze bijzondere vacature moet je natuurlijk wel aan een aantal eisen voldoen. Je komt natuurlijk niet zomaar in aanmerking om onderdeel te worden van onze familie.
Je moet je thuis voelen in een hecht team en samen willen werken aan een exclusief product. Hoe leuk is het om op feesten en partijen te kunnen vertellen dat je hebt meegebouwd aan een jacht van >100 meter lang! En dat jij wat het is om op zo een prachtig schip te kunnen lopen.
Bij voorkeur zoeken wij mannen/vrouwen die voldoen aan het volgende profiel:
- (min.) Opleidingsniveau elektrotechniek MBO2
- Werkervaring en bij voorkeur al in de jachtbouw
- Oog voor detail! (heel belangrijk want alles moet spik en span zijn)
- Communicatief sterk met een flexibele instelling
- En bovenal een familiemens die onderdeel wil zijn van een hecht team
Voldoe jij aan deze voorwaarden dan zouden wij heel graag met jou in contact komen!

Wat wij bieden

Als medewerker van JACkLING Engineering kan je rekenen op goede begeleiding in de loop van jou carrière. Of je nu wilt doorleren of juist de stap wil maken in je loopbaan, wij zijn er om je daar bij te helpen. Binnen JACkLING Engineering hangt een informele sfeer en staan wij voor jou klaar. Je kunt altijd naar binnen lopen bij een van onze vestigingen mocht je vragen hebben, de deur staat voor je open. Daarnaast bieden wij onze medewerkers een contract aan en hanteren wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Te weten:
- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd).
- Prettige werksfeer binnen een groeiende organisatie.
- €2700-€3200
- Pensioenregeling.
- Bij gebleken geschiktheid uitzicht op een vast contract.

Word jij onze nieuwe medewerker? Solliciteer dan direct op deze functie en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Je kunt natuurlijk ook altijd emailen/bellen als je nog vragen hebt over de vacature.
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via