Loodgieter - Rotterdam

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Rotterdam

Over de functie

Soms heb je lekkage in een woning, soms lekt er douchewater de woonkamer in en soms staat het hele toilet blank door een lekkage in de wc. Ook een lekkage aan een dakgoot of een regenpijp moet snel opgelost worden! Houd jij er van deze problemen zo snel mogelijk professioneel op te lossen zodat een klant weer droge voeten heeft? Dan zijn wij opzoek naar jou! Niet alleen binnenshuis, maar ook buitenshuis kan je ingezet worden wat maakt dat deze functie heel afwisselend is.
Je vervangt onder andere radiatoren, cv-ketels, wasbakken en overige sanitaire of cv-installaties. Je wordt bijvoorbeeld ingezet bij lekkages, kleine uitbreidingen of projecten. En afhankelijk van je ervaring en ambities kan je ook worden ingezet voor klein onderhoud aan bijvoorbeeld luchtbehandelingsinstallaties of andere werktuigbouwkundige installaties.
Je gaat zelfstandig op pad met een volledig uitgeruste servicebus. Dus je draagt ook een hoop verantwoordelijkheid met je mee. En als jou dat aanspreekt en je voldoet aan de functie eisen dan kom ik graag in contact met jou!

Wat wij vragen

Jij bent iemand die het bedrijf Jackling Engineering op de kaart wil zetten. Als Loodgieter bij Jackling Engineering ben jij het visitekaartje van ons bedrijf. Je wilt onderdeel zijn van een team dat technisch uitdagende projecten realiseert. Voor de vacature Loodgieter in de regio Rotterdam voldoe je verder aan de volgende eisen:
- Je hebt ervaring als Loodgieter;
- Je bent in het bezit van een rijbewijs;
- Je bent in het bezit van VCA of bereid om deze kosteloos via ons te behalen.

Wat wij bieden

Als medewerker van JACkLING Engineering kan je rekenen op goede begeleiding in de loop van jou carrière. Of je nu wilt doorleren of juist de stap wil maken in je loopbaan, wij zijn er om je daar bij te helpen. Binnen JACkLING Engineering hangt een informele sfeer en staan wij voor jou klaar. Je kunt altijd naar binnen lopen bij een van onze vestigingen mocht je vragen hebben, de deur staat voor je open. Daarnaast bieden wij onze medewerkers een contract aan en hanteren wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Te weten:
- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd).
- Prettige werksfeer binnen een groeiende organisatie.
- €2500-€3200
- Pensioenregeling.
- Bij gebleken geschiktheid uitzicht op een vast contract.

Word jij onze nieuwe medewerker? Solliciteer dan direct op deze functie en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Je kunt natuurlijk ook altijd emailen/bellen als je nog vragen hebt over de vacature.
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via