Monteur Hydrauliek – Schiedam

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Schiedam

Over de functie

€2700 - €3500 | 40 urige week | Mbo/Mts | Regio Rotterdam
Ben jij een ervaren monteur met affiniteit voor hydrauliek, dan zijn wij naar jou op zoek om ons team te versterken. Als bedrijf zijn wij een van de grotere spelers in de wereld als het gaat om het nieuwbouw en renovatie van kranen, van telescoopkranen tot rupskranen en van vakwerkgiek tot offshore giek. Alles komt aan bod.

Als monteur in de nieuw ontworpen kranen ben jij voornamelijk bezig de hydraulische componenten aan te sluiten en te controleren. Vervolgens bouw je met de rest van het team de volgende kraan op. Bij het renoveren haal je de hydraulische systemen uit elkaar, kijk je wat er in orde gemaakt moet worden en dit los je dan zelfstandig op. Overweeg of de onderdelen of gerepareerd of volledig vervangen moeten worden.

Wat wij vragen

-LTS/MTS-niveau in de richting werktuigbouwkunde of motorvoertuigen techniek of soortgelijk
-Affiniteit met techniek
-Ervaring in een soortgelijke functie is vereist
-Enige ervaring met hydrauliek of motoren techniek is vereist
-In het bezit van rijbewijs B
-In het bezit van rijbewijs C is een pre

Wat wij bieden

Als medewerker van JACkLING Engineering kan je rekenen op goede begeleiding in de loop van jou carrière. Of je nu wilt doorleren of juist die stap wil maken in je loopbaan wij zijn er om je daar bij te helpen. Binnen JACkLING Engineering hangt een informele sfeer en staan wij voor jou klaar. Je kunt altijd naar binnen lopen bij een van onze vestigingen mocht je vragen hebben, de deur staat voor je open. Daarnaast bieden wij onze medewerkers een contract aan en hanteren wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Te weten:
- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd).
- Prettige werksfeer binnen een groeiende organisatie.
- €2700-€3500
- Pensioenregeling.
- Bij gebleken geschiktheid uitzicht op een vast contract.

Word jij onze nieuwe medewerker? Solliciteer dan direct op deze functie en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Je kunt natuurlijk ook altijd emaillen/bellen als je nog vragen hebt over de vacature.
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via