Metaalbewerker Superyachtbouw Medemblik

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Medemblik

Over de functie

De discipline Cascobouw van deze werf is verantwoordelijk voor de realisatie van het complete casco en de opbouw hiervan van de in aanbouw zijnde SuperYachts. Als Metaalbewerker / lasser ben je vanaf het eerste moment betrokken bij de bouw van het jacht. Je verricht alle werkzaamheden met behulp van de benodigde handgereedschappen en de aanwezige las apparatuur. Het onderstel (casco) wordt van Metaal vervaardigd, de opbouw / wanden, deuren en luiken worden gemaakt van Aluminium. Daarnaast is de behoefte van onze klanten vaak ook exclusief, wat betekent dat je ook met de meest exotische producten en materialen mag werken van over de hele wereld! Het werk is zeer afwisselend, en gebeurt zowel in teamverband als individueel.

Functie eisen

Om dit vak goed uit te kunnen oefenen, ben je in het bezit van een vakdiploma Metaal/WTB diploma.
Je bent in het bezit van een VCA diploma, of bereid deze te behalen.
Je kunt zowel Tig als Mig/Mag lassen. Je bent bekend met werken met Aluminium en RVS/Staal.
Kwaliteit en vakmanschap staat bij jou hoog in het vaandel!

Wat wij bieden

Werken aan klant specifieke producten is altijd uitdagend en afwisselend! Via Jackling Engineering kom je te werken in een unieke werkomgeving, en ga je deel uitmaken van een enthousiast en professioneel team. Jackling Engineering is een exclusief geselecteerde partner, om samen mee te werken aan een mooi en exclusief product.
Werken bij Jackling Engineering betekent werken binnen een professionele en dynamische omgeving met een goede werksfeer. Onze organisatie groeit snel, en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien. Zo bieden wij bijvoorbeeld om opleidingen te kunnen volgen. In Jackling Engineering vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook de balans met privé. Je kunt rekenen op een prima pakket aan primaire arbeidsvoorwaarden als salaris, reiskostenvergoeding, een goed pensioenplan en op maat gerichte loopbaan coaching! Onze huidige collega's beoordelen werken bij Jackling Engineering gemiddeld met een 8!
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via