Tester Pneumatiek

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Schiphol

Over de functie

De afdeling Accessoires binnen de firma, is verantwoordelijk voor demonteren, repareren, modificeren en onderhouden van vliegtuigcomponenten in de breedste zin van het woord. Dit kunnen onderdelen zijn van zowel vliegtuigen, helikopters als militair materieel. Als testmonteur ben je specialist op het gebied van het testen van pneumatische componenten. De functie bestaat uit twee delen. Enerzijds houdt de tester zich bezig met het uitvoeren van pre-checks, om zo de aangegeven klacht(en) te lokaliseren. Anderzijds houdt de tester zich bezig met het eindtesten van de gereviseerde componenten alvorens ze na goedkeuring weer in bedrijf gesteld kunnen worden. Het werk vindt plaats in de testomgeving. Hier bouwt het test team proefopstellingen en testbanken om gezamenlijk de tests zo goed mogelijk uit te voeren. Het betreft hier een fulltime functie (40 uur per week), waarbij de werktijden (uiteraard in goed overleg) gelegen zijn tussen 06:30 en 22:30

Functie eisen

Om dit vak goed uit te kunnen oefenen, ben je in het bezit van een vakdiploma MTS/MTS+ richting Werktuigbouwkunde of Mechanica. Ook heb je een geldig VCA diploma, of ben je bereid deze te halen. Ben je in het bezit van aantoonbare ervaring, of certificeringen / cursussen binnen dit vakgebied, werkt dit zeker in jouw voordeel. Je hebt kennis van vliegtuigsystemen en componenten. Hierbij heb je reeds enige jaren ervaring als technicus. Om de werkzaamheden goed uit te kunnen voeren, is kennis van de Engelse taal een vereiste.
Aangezien het hier om een zeer verantwoordelijke functie gaat, wordt er van onze tester verwacht dat hij/zij zelfstandig en nauwgezet kan werken.

Wat wij bieden

Werken aan klant specifieke producten is altijd uitdagend en afwisselend! Via Jackling Engineering kom je te werken in een unieke werkomgeving, en ga je deel uitmaken van een enthousiast en professioneel team. Jackling Engineering is een exclusief geselecteerde partner, om samen mee te werken aan een mooi product.
Werken bij Jackling Engineering betekent werken binnen een professionele en dynamische omgeving met een goede werksfeer. Onze organisatie groeit snel, en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien. Zo bieden wij bijvoorbeeld om opleidingen te kunnen volgen. In Jackling Engineering vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook de balans met privé. Je kunt rekenen op een prima pakket aan primaire arbeidsvoorwaarden als salaris, reiskostenvergoeding, een goed pensioenplan en op maat gerichte loopbaan coaching! Onze huidige collega's beoordelen werken bij Jackling Engineering gemiddeld met een 8!
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via