Werkvoorbereider Beveiligingstechniek Zwijndrecht

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau HBO/WO
Standplaats Zwijndrecht

Over de functie

Wij zijn opzoek naar een Werkvoorbereider Beveiligingstechniek die oplossingsgericht kan denken. Binnen de organisatie ondersteun je de projectleiders bij de uitvoering van de projecten. Je hebt dus een groot verantwoordelijkheidsgevoel, want jij zorgt ervoor dat er technische invulling wordt gegeven bij de oplossingen van projecten. Daarnaast houd je de planning in de gaten en zorg jij er met de rest van het team voor dat de projecten vlekkeloos verlopen. Je houdt daarvoor ook contact met de onderaannemers en zorgt ervoor dat zij alle informatie hebben die zij nodig hebben voor de uitvoering van hun werk. Je voert calculaties uit ter bevordering van het meer- minderwerken en ondersteund de tekenafdeling waar nodig.

Zoals je begrijpt is het een heel dynamische functie in een innovatieve omgeving. Flexibiliteit wordt in deze functie zeker van je gevraagd maar daarnaast is eigen inbreng binnen deze organisatie zeer gewenst. We staan open voor de denkwijze en de ervaring van medewerkers en proberen daar ook altijd mee aan de slag te gaan. De werkzaamheden gaan dus verder dan alleen beveiligingstechniek.

Functie eisen

- Een HBO/MBO opleiding in de richting van de Elektrotechniek/Elektronica
- Vaardig met AutoCad en StabiCad software
- Vaardig met MS Office/ Excel toepassingen
- Ervaring met het uitvoeren van projecten in de beveiligingsbranche is gewenst
- Je hebt er geen probleem mee om financiële, administratieve en organisatorische werkzaamheden op te pakken.
- Je werkt accuraat
-En bij voorkeur heb je kennis van (beveiligings)techniek. Denk hierbij bijvoorbeeld aan toegangscontrole, intercom systemen, security management systemen inbraakdetectie en camera observatie.

Wat wij bieden

Als medewerker van JACkLING Engineering kan je rekenen op goede begeleiding in de loop van jou carrière. Of je nu wilt doorleren of juist die stap wil maken in je loopbaan wij zijn er om je daar bij te helpen. Binnen JACkLING Engineering hangt een informele sfeer en staan wij voor jou klaar. Je kunt altijd naar binnen lopen bij een van onze vestigingen mocht je vragen hebben, de deur staat voor je open. Daarnaast bieden wij onze medewerkers een contract aan en hanteren wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Te weten:
- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd).
- Prettige werksfeer binnen een groeiende organisatie.
- Marktconform salaris.
- Pensioenregeling.
- Bij gebleken geschiktheid uitzicht op een vast contract.

Word jij onze nieuwe medewerker? Solliciteer dan direct op deze functie en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Je kunt natuurlijk ook altijd emailen/bellen als je nog vragen hebt over de vacature.

Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via