Loodgieter - Schiedam

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Schiedam

Over de functie

Jij bent bij ons werkzaam in een team van vakmensen. Met jouw persoonlijke skills ga je aan de slag in je vakgebied. Dit kan zijn in sanitair, ventilatie, klimaatregeling, dakbedekking, zonnepanelen, verwarming of gootbekleding, kortom; alle mogelijke specialismen en vakgebieden. Wij, als Jackling, luisteren naar wat jij wilt en hoe jij je wenst te ontwikkelen.

Wat wij vragen

Je bent op de hoogte van de geldende werkinstructies, wetten en veiligheidsvoorschriften. Wij zorgen voor de gereedschappen die jij nodig hebt om je werk goed uit te voeren. Uiteraard ben je bekend met diverse montagetechnieken en installatiematerialen. Je kunt ook naar klanten toe, indien nodig, om advies te geven, onderhoud te doen en reparaties uit te voeren.

Jij bent:
- MBO/MTS geschoold
- In het bezit van je rijbewijs B
- Communicatief vaardig
- Representatief
- In het bezit van je VCA of bereid deze te halen

Wat wij bieden

Jij bent eigenlijk een alleskunner. Je bent allround en draait je hand niet om voor hard werken. Wat geplaatst moet worden, dat plaats jij. Verwarmingsinstallaties, gas- en waterleidingen, afvoersystemen, dakbedekking en andere gebouw gebonden installaties, het is jou allemaal niet vreemd. Ben je deze alleskunner of ben je gespecialiseerd in een van de bovenstaande werkgebieden? Lees dan snel verder!

Jackling Engineering is een werkgever die staat voor haar mensen. Wij bieden je de mogelijkheid je te ontwikkelen in je vakgebied en hebben oog voor jou als persoon. Wij zullen er alles aan doen om jou te begeleiden naar de volgende stap in je carrière. In Jackling vind je een betrouwbare samenwerkingspartner, die ervoor zorgt dat kwaliteit en zekerheid voorop staan. Wij bieden jou een uitstekend pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zodat jij ook privé jouw doelen en wensen kan verwezenlijken.
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via