Elektromonteur - Schiedam

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Schiedam

Over de functie

Als elektromonteur is geen dag hetzelfde voor jou en jij weet hiermee om te gaan. Met veel enthousiasme, drive en ambitie zet jij je in voor je werk. Of je nu in de utiliteit, industrie of beveiligingstechniek werkzaam bent, jouw manier van werken is altijd gekenmerkt door professionaliteit en kwaliteit. Je komt in een dynamische werkomgeving terecht en bent bereid het beste uit jezelf te halen.

Wat wij vragen

Jij bent:

- Minimaal in het bezit van een MBO niveau 2 diploma richting de elektrotechniek
- Communicatief vaardig
- Bereid storings- en onderhoudsdiensten te draaien
- Bij voorkeur in het bezit van je VCA certificaat
- Zowel zelfstandig inzetbaar, als in samenwerkingsverband
- Goed in de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift
- In het bezit van rijbewijs B

Wat wij bieden

Jij bent op zoek naar ons en wij naar jou. Ben je een professionele service engineer die het vak verstaat en een feilloos gevoel heeft voor alles wat te maken heeft met techniek? Zoek dan niet verder en solliciteer! Jackling Engineering heet je welkom in een hecht team van vakmensen en biedt een stabiele basis voor de vervolgstap in jouw carrière. Uiteraard hebben we oog voor jouw CV maar we kijken voornamelijk naar wie jij bent. Wat wil je? Welke kant gaan we met jou op? Wat is voor jou belangrijk? Met jou komen wij daar graag achter!

Jackling Engineering is een werkgever die staat voor haar mensen. Wij bieden je de mogelijkheid je te ontwikkelen in je vakgebied en hebben oog voor jou als persoon. Wij zullen er alles aan doen om jou te begeleiden naar de volgende stap in je carrière. In Jackling vind je een betrouwbare samenwerkingspartner, die ervoor zorgt dat kwaliteit en zekerheid voorop staan. Wij bieden jou een uitstekend pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zodat jij ook privé jouw doelen en wensen kan verwezenlijken.
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via