Technicus Avionica Hoofddorp

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Hoofddorp

Over de functie

€2500 - €3000 | Omgeving Hoofddorp | Fulltime. Wij zijn op zoek naar collega's die het zeer fijne werk waarderen. Jij gaat namelijk verschillende soorten componenten voor de luchtvaartindustrie vervaardigen. Zoals iedereen weet luistert het heel nauw dat dit soort onderdelen aan alle specificaties voldoen. Als technicus ga jij je ontfermen over de reparatie en revisie van elektronische en mechatronische componenten. Je zal ingewerkt worden door een collega en na deze periode ga je zelfstandig aan de slag met het testen, troubleshooten en repareren van de verschillende componenten. Laat jij zien dat jouw kennis en kunde nóg meer uitgebreid kunnen worden, dan is doorgroei ook mogelijk.

Functie eisen

Wij zouden graag willen zien dat je een MBO studie hebt afgerond in een technische richting. Als je kennis hebt van Avionica systemen, dan is dit zeer mooi meegenomen. Je bent iemand die graag samenwerkt en ook durft te vragen.
Ook de volgende zaken zijn van belang:
* Zelfstandigheid
* Kennis van Engelse taal
* Enige ervaring
* Stressbestendig

Wat wij bieden

Uiteraard hebben wij jou ook wat te bieden:
* Een mooi salaris
* Doorgroei mogelijkheden
* Mogelijkheden tot opleidingen en cursussen
* Vakantietoeslag
* 25 vakantiedagen
* Mogelijkheid om tijd voor tijd te sparen ( nóg meer vakantie )
* Korte lijnen
* Leuke teamuitjes!

Heeft dit jouw interesse gewekt! Druk dan snel op die 'solliciteer' knop, dan zitten wij snel om tafel om kennis te maken. Heb je vragen? dan kun je natuurlijk altijd even bellen. Tot snel!
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via