Calculator Beveiligingstechniek - Waddinxveen

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau HBO/WO
Standplaats Waddinxveen

Over de functie

Interessante en afwisselende beveiligingsprojecten, goede begeleiding, fijne collega's en verantwoordelijkheid en vrijheid. Dat is waar jij als calculator naar op zoek bent. In de regio Zuid-Holland zoeken we een ambitieuze techneut die zijn voldoening haalt uit het maken van begrotingen voor diverse beveiligingsprojecten binnen de utiliteit en industrie. Of het nu gaat om een inbraak- brandbeveiligingsproject, video systemen of juist een toegangscontrole; jij draait er je hand niet voor om.
Door jouw nauwkeurigheid en creativiteit doorzie je kansen en weet je jouw calculaties en werkzaamheden tot een succes te maken. Daardoor kun jij je persoonlijke ontwikkeling in een stroomversnelling brengen en hebben wij een collega die kan doorgroeien in de toekomst!

In je brede en afwisselende baan als calculator ligt je uitdaging in het opstellen van scherpe calculaties. Calculaties waar we niet alleen een opdracht mee kunnen winnen, maar waar we de opdracht ook voor kunnen realiseren. Jij begrijpt als geen ander dat een succesvolle aanbesteding begint bij een goede inschatting en een slimme technische oplossing. Je stelt de offerte op, stemt deze intern af en legt deze - eventueel in samenwerking met collega's - voor bij de potentiële opdrachtgevers. Je bent verantwoordelijk voor het maken van berekeningen en een optimale technische/organisatorische voorbereiding en planning van je calculatie. Je komt te werken in een hecht en collegiaal team dat je vanuit zijn kennis en ervaring uitstekend kan ondersteunen en begeleiden in een goede start van je loopbaan bij ons!

- Aan de hand van de wensen van de opdrachtgever en tekeningen, calculeer jij beveiligingsinstallaties. Je maakt berekeningen, begrotingen en werkt businesscases uit.
- Je hebt een goed beeld van de marktsituatie binnen de beveiligingstechniek, de mogelijkheden en kansen, zodat je met jouw materiaal kennis hier optimaal op in kunt spelen.
- Je bent op de hoogte van de meest actuele wet en regelgeving en toetst of jouw ontwerp aan het bestek en aan de laatste eisen voldoet.
- Je maakt deel uit van de kostprijsgroep en ondersteunt diverse afdelingen zoals de engineering, tekenkamer, maar ook de projectmanager, bijvoorbeeld bij het kiezen van de componenten. En je zorgt dat de werkmappen samen met daarin technische tekeningen, werkinstructies en specificaties op orde zijn.
- Als calculator beoordeel je aan de hand van de offerteaanvraag of tender de geboden informatie en zorgt voor verduidelijking van deze info door het stellen van vragen aan de opdrachtgever.
- Met alle vergaarde informatie stel je een elektrotechnische calculatie c.q. begroting op die sluitend is aan de aanvraag, bereken je de kostprijs en bepaal je de benodigde materialen.

Functie eisen

Deze functie is zowel voor starters als voor ervaren calculators interessant! Je kunt het of leren van collega's of je zorgt er voor dat de afdeling naar een hoger plan wordt getild. Als eerste een passie voor beveiligingstechniek en een brede technische interesse. De collega-calculator die wij zoeken is daarnaast proactief, creatief en klant- en resultaatgericht. Ook ben je energiek, analytisch sterk, gedreven, communicatief vaardig en een echte teamspeler.
Verder vragen we:
bij voorkeur hbo-werk-en-denkniveau, richting een technische opleiding bijv. Elektrotechniek, Technische Bedrijfskunde, Industriële Automatisering ;
kennis van diverse programma's, zoals Word, Excel, Microsoft Projects en PowerPoint;
werkervaring in de beveiligingstechniek en met aanbestedingen (pre);
dat je woonachtig bent in de regio.

Wat wij bieden

Als medewerker van JACkLING Engineering kan je rekenen op goede begeleiding in de loop van jou carrière. Of je nu wilt doorleren of juist die stap wil maken in je loopbaan wij zijn er om je daar bij te helpen. Binnen JACkLING Engineering hangt een informele sfeer en staan wij voor jou klaar. Je kunt altijd naar binnen lopen bij een van onze vestigingen mocht je vragen hebben, de deur staat voor je open. Daarnaast bieden wij onze medewerkers een contract aan en hanteren wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Te weten:
- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd).
- Prettige werksfeer binnen een groeiende organisatie.
- Marktconform salaris.
- Pensioenregeling.
- Bij gebleken geschiktheid uitzicht op een vast contract.

Word jij onze nieuwe medewerker? Solliciteer dan direct op deze functie en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Je kunt natuurlijk ook altijd emaillen/bellen als je nog vragen hebt over de vacature.
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via