Contract Engineer - Schiphol

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Schiphol Rijk

Over de functie

Als contract engineer werk je nauw samen met de commercieel manager. Jouw dagelijkse werkzaamheden zijn het calculeren van de aanbestedingen. Jij bent de expert als het aankomt op gebouwen en gebouw gebonden installaties. Wanneer jij een gebouw binnenloopt kan jij in één oogopslag zien wat de staat is van de installaties en wat er voor onderhoud moet gebeuren de aankomende jaren. Uiteraard weet jij je weg te vinden naar de onderaannemers en leveranciers. Ook ben je altijd op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen.
Je bent om 8.00 uur op kantoor in Schiphol-Rijk en start direct met het uitwerken van uitvoeringsgegevens van een bestek, aanvraag of tekening op het kantoor. De deadline is aan het einde van de week en je moet nog een aantal werkafspraken maken met de opdrachtgevers om tot een juiste calculatie te komen. In de middag heb je een schouwing staan bij een belangrijke potentiële klant. Dit zal gaan om een groot onderhoudscontract en je kan niet wachten om hieraan te beginnen.
Jouw dag bij Jackling Engineering is divers en druk. Het feit dat je op een leuke locatie werkt samen met je collega’s, maakt dat jij elke dag met een goed gevoel naar je werk gaat.

Functie eisen

In jouw rol als contract engineer:
• heb jij een afgeronde mbo opleiding in de richting van werktuigbouwkunde;
• heb jij minimaal vier jaar werkervaring als calculator met aantoonbare ervaring met onderhoudsaanbestedingen als kostendeskundige;
• heb jij elektrotechnische kennis en werkervaring;
• werk jij volgens ISO en VCA-handboek.

Wat wij bieden

Als contract engineer biedt Jackling Engineering jou:
• een jaarcontract en bij goed functioneren een vast contract
• een leaseauto en mobiele telefoon (ook voor privégebruik);
• de mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie, met daarbij ontwikkelkansen door middel van trainingen.
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via