Conventioneel draaier - Hoorn

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Hoorn nh

Over de functie

Als Conventioneel Verspaner bij Jackling kom je te werken op een uitdagende projectlocatie in de shop, waar service, onderhoud en modificaties aan grote / grove kranen en graafmachines worden uitgevoerd. De afdeling verspanerij is als het ware een eigen winkeltje binnen het grote geheel. Tot jouw werkzaamheden behoren het draaien en frezen van kleine serie- en reparatiewerken. Uiteraard horen er naast het verspanen ook reguliere bank-werkzaamheden als boren, tappen, slijpen, zagen etc. De materialen waarmee gewerkt wordt, zijn de reguliere metalen. Vanaf de aangeleverde tekeningen haal jij je informatie, en voer je met behulp van diverse meetmiddelen tussentijdse- en eindcontroles uit. Het zorgdragen van een nette werkplek en het onderhouden van gebruikte machines en handgereedschappen behoort ook tot jouw werkzaamheden. Aangezien het hier om groot en grof werk gaat, bestaat het werk veelal uit enkelstuks / specials.

Wat wij vragen

Om dit vak goed uit te kunnen oefenen, ben je in het bezit van een MTS diploma niveau 3 (verspanen / bankwerken), of aantoonbare ervaring als verspaner. Ben je in het bezit van cursussen in de richten van machinaal bankwerker / verspaner, dan werkt dit zeker in jouw voordeel! Ook heb je een geldig VCA diploma (of bereid deze te halen). Je bent bekend met werken met de kraanbaan, hijskettingen en sjorbanden. Het werk speelt zich af in een werkplaats met grote dynamische / bewegende delen. Mede hierom zijn wij opzoek naar monteur met een gezond stel hersenen, die serieus om kan gaan met veiligheid!

Let op! Onze opdrachtgever heeft aangegeven plek te hebben voor leerlingen / schoolverlaters! Ben jij een aankomend monteur met spierballen, die graag een vak wil leren? Dan nodigen wij jou uit om te reageren!

Wat wij bieden

Werken aan klant specifieke producten is altijd uitdagend en afwisselend! Via Jackling Engineering kom je te werken in een unieke werkomgeving, en ga je deel uitmaken van een enthousiast en professioneel team. Jackling Engineering is een exclusief geselecteerde partner, om samen te werken aan een mooi product.
Werken bij Jackling Engineering betekent werken binnen een professionele en dynamische omgeving met een goede werksfeer. Onze organisatie groeit snel, en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien. Zo bieden wij bijvoorbeeld om opleidingen te kunnen volgen. In Jackling Engineering vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook de balans met privé. Je kunt rekenen op een prima pakket aan primaire arbeidsvoorwaarden als salaris, reiskostenvergoeding, een goed pensioenplan en op maat gerichte loopbaan coaching! Onze huidige collega's beoordelen werken bij Jackling Engineering gemiddeld met een 8!
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via