Monteur - Haarlem

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Haarlem

Over de functie

€1800-€2400 | 40-urige werkweek | Regio Noord-Holland | MBO
Als elektromonteur is geen dag hetzelfde. Wij zetten onze professionals in op de gebieden utiliteit en woningbouw. Zowel solo als in teamverband werk je mee aan de aanleg van elektrotechnische installaties. Naast nieuwbouw kun je ook ingezet worden op renovatie, service en herstelwerkzaamheden. Met een door JACkLING Engineering aangeleverde goed gevulde koffer met gereedschappen sta jij je mannetje op een van onze projecten. Middels een persoonlijk kennismakingsgesprek komen wij er samen achter welk type werk het beste bij jou past!

Wat wij vragen

Voor deze functie is het van belang dat je:
- In het bezit bent van een Mbo-opleiding Elektrotechniek niveau 3 of 4
- Minimaal 1 a 2 jaar werkervaring hebt in de industriële elektrotechniek
- Diploma VCA-Basis
- In het bezit bent van een rijbewijs (B)

Wat wij bieden

Als medewerker van JACkLING Engineering kan je rekenen op goede begeleiding in de loop van jouw carrière. Of je nu wilt doorleren of die volgende stap wil maken in jou loopbaan dan zijn wij er om je daar bij te helpen. Binnen JACkLING Engineering hangt een informele sfeer en staan wij voor jou klaar. Je kunt altijd naar binnen lopen bij één van onze vestigingen, de deur staat voor je open. Daarnaast bieden wij onze medewerkers een contract aan en hanteren wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Te weten:
- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd)
- Prettige werksfeer binnen een groeiende organisatie
- €1800-€2400 bruto o.b.v. 40 uur
- Pensioenregeling
- Bij gebleken geschiktheid uitzicht op een vast contract

Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan op deze vacature. Mocht je nog vragen hebben over de vacature bel of mail ons dan gerust!
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via