(junior) Paneelbouwer Elektrotechniek - Haarlem

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Haarlem

Over de functie

Ben jij de toekomstige paneelbouwer in hart en nieren? Werk je graag aan gave projecten? Dan verwelkomen wij jou graag aan boord!

Als paneelbouwer ben je vooral bezig met het bouwen van besturingskasten en bedieningspanelen voor de gehele elektrotechnische aansturing aan een superjacht. Je zorgt ervoor dat de panelen goed worden aangesloten en dat je zelfstandig de panelen kunt testen op verschillende systemen. Ook zal je de panelen coderen en de bedradingen op juiste wijze aansluiten in de werkplaats. Verder ben je actief in het buigen van koper, het boren en tappen van gaten en het monteren van componenten waaronder rails. Je weet jezelf wegwijs te maken in een grote map vol met tekeningen voor in totaliteit één compleet besturingskast. Tot slot ben je een fijn technische monteur die enthousiast word van het werken aan superjachten.

Functie eisen

- Minimaal een MBO diploma richting elektrotechniek
- Rijbewijs B
- VCA-Basis of bereid dit te behalen
- Hands-on mentaliteit
- Verantwoordelijk en probleemoplossend
- Zelfstandig en secuur kunnen werken

Wat wij bieden

Als medewerker van JACkLING Engineering kan je rekenen op goede begeleiding in de loop van jouw carrière. Of je nu wilt doorleren of juist die stap wil maken in je loopbaan wij zijn er om je daar bij te helpen. Binnen JACkLING Engineering hangt een informele sfeer en staan wij voor jou klaar. Je kunt altijd naar binnen lopen bij een van onze vestigingen mocht je vragen hebben, de deur staat voor je open. Daarnaast bieden wij onze medewerkers een contract aan en hanteren wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Alles op een rijtje:
- Een marktconform salaris tussen €1.850,- en €2.750,- (afhankelijk van opleiding en ervaring)
- Pensioenregeling
- Reiskostenvergoeding
- Mogelijkheid om jezelf verder te ontplooien d.m.v. cursussen/opleidingen
- Bij gebleken geschiktheid uitzicht op vast contract
- Een vaste contactpersoon/projectmanager
- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd)
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via