Lasser - Purmerend

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Purmerend

Over de functie

Wil jij altijd de mooiste las leggen? Vind jij het werken met Aluminium uitdagend? Dan verwelkomen wij jou graag aan boord!

Als ervaren TIG lasser ga je werken aan een jacht. Werken aan een jacht betekent dat er kwaliteit van jou wordt verwacht. Aangezien jij gaat voor perfectie staat kwaliteit bij jou voorop. Je krijgt dagelijks een planning van de werkzaamheden en een tekening om de constructie in elkaar te lassen. Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat een constructie perfect gemaakt wordt. De basis / constructie zorgt er immers voor dat een jacht uiteindelijk de hoogste kwaliteitseisen bezit. Als lasser bij Jackling zien wij jou als onmisbare schakel bij de bouw van superjachten in Nederland. Hoe leuk is het om op een verjaardag te kunnen vertellen dat jij hebt meegebouwd aan een superjacht die wij later kunnen bewonderen in de haven van Monaco tijdens een race in de Formule 1?!

Wat wij vragen

- Minimaal een MBO diploma richting metaaltechniek
- Minimaal één jaar werkervaring
- Een VCA-basis certificaat of bereid dit te behalen
- Een TIG las certificaat met voorkeur ervaring in aluminium
- Geduldig
- Kwaliteitsgericht werken

Wat wij bieden

Als medewerker van JACkLING Engineering kan je rekenen op goede begeleiding in de loop van jouw carrière. Of je nu wilt doorleren of juist die stap wil maken in je loopbaan wij zijn er om je daar bij te helpen. Binnen JACkLING Engineering hangt een informele sfeer en staan wij voor jou klaar. Je kunt altijd naar binnen lopen bij een van onze vestigingen mocht je vragen hebben, de deur staat voor je open. Daarnaast bieden wij onze medewerkers een contract aan en hanteren wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Alles op een rijtje:
- Een marktconform salaris
- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd)
- Goede begeleiding tijdens je loopbaan
- Mogelijkheid om jezelf verder te ontplooien d.m.v. cursussen/opleidingen
- Bij gebleken geschiktheid uitzicht op vast contract
- Een vaste contactpersoon/projectmanager
- Leuke bedrijfsuitjes!
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via