Servicemonteur Elektrotechniek

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Amsterdam

Over de functie

Ben jij een elektromonteur of installatiemonteur in de nieuwbouw, woningbouw of renovatie? Wil jij graag in de service en onderhoud van gebouw gebonden installaties werken? Dan heb ik de ideale baan voor jou!

Als servicemonteur E&I ben jij het gezicht van het bedrijf. Jij bent de aangewezen persoon om de licht-, lucht-, water-, data-, energie- en veiligheidsinstallaties draaiende te houden. Dit voer je uit op diverse locaties; waaronder ziekenhuizen, scholen, kantoren, overheidsgebouwen en diverse terreinen.
We verwachten dat je oplossingsgericht bent en een verantwoordelijkheidsgevoel met je meedraagt. Je vindt het leuk om uitgedaagd te worden met complexe storingen of reparaties. Last but not least, je wilt jezelf ontwikkelen door middel van het volgen van extra cursussen.

Functie eisen

Wat vragen wij van jou? Bovenal verwachten wij van jou dat je goed gemotiveerd bent! Verder is het van belang dat je in bezit bent van een:
- MBO diploma richting elektrotechniek en/of installatietechniek
- Rijbewijs B
- VCA-Basis of bereid om dit te halen
- Goed denkvermogen en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel

Wat wij bieden

Als medewerker van JACkLING Engineering kan je rekenen op goede begeleiding in de loop van jouw carrière. Of je nu wilt doorleren of juist die stap wil maken in je loopbaan wij zijn er om je daar bij te helpen. Binnen JACkLING Engineering hangt een informele sfeer en staan wij voor jou klaar. Je kunt altijd naar binnen lopen bij een van onze vestigingen mocht je vragen hebben, de deur staat voor je open. Daarnaast bieden wij onze medewerkers een contract aan en hanteren wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Alles op een rijtje:
- Een marktconform salaris
- Pensioenregeling
- Reiskostenvergoeding
- Mogelijkheid om jezelf verder te ontplooien d.m.v. cursussen/opleidingen
- Bij gebleken geschiktheid uitzicht op vast contract
- Een vaste contactpersoon/projectmanager
- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd)
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via