Service engineer technische dienst Haarlem

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Haarlem

Over de functie

Binnen de dynamische wereld van productietechniek fungeer jij het beste als een spin in het web. Samen met je collega's ben jij verantwoordelijk voor het lokaliseren en beoordelen van storingen. In samenspraak met je collega's verhelp je de storingen op locatie. Preventief onderhoud behoort tot jouw dagelijkse werkzaamheden. Je biedt ondersteuning aan projecten, draagt bij aan de verbeteringen van de kwaliteit en het voorkomen van storingen. Om het machinepark 24/7, 365 dagen per jaar te laten draaien zal je afwisselend worden ingepland op storings- en onderhoudsdiensten in ploegendienst.

Wat wij vragen

- Afgeronde MBO 3 opleiding richting WTB of E of Mechatronica
- Je bent in het bezit van een geldig VCA diploma (of bereid deze te halen)
- Je bent in het bezit van je NEN 3140 en/of NEN 1010
- Reeds enkele jaren ervaring in een soort gelijke omgeving. Bereid tot het draaien van storings- en onderhoudsdiensten
- Communicatief vaardig, ambitieus
- Zelfstandig, alsmede in teamverband in te zetten
- Goed in de Nederlandse taal, zowel in woord als schrift
- Efficiënt, stressbestendig, nauwkeurig, analytisch en flexibel

Trefwoorden: technische dienst, service- en onderhoud, werktuigbouwkunde, elektrotechniek, machinepark, mechatronica, productieomgeving, storingsdienst, gereedschap, schroevendraaier, sleutelen, storing- en onderhoud

Wat wij bieden

Van jou horen wij graag hoe jij invulling zou geven aan deze functie. Wat doe je op een dag? Hoe deel jij je werkzaamheden in en wat doe je het liefst? Dat is ons startpunt. Een kop koffie drinken, kennismaken en van daaruit jouw wensen van je carrière bespreken. Jij bepaalt op welke manier je de inrichting van je loopbaan gaat coördineren en wij willen je daarmee helpen. Wij kennen jou en we kennen ons werkgebied. Tijdens onze persoonlijke kennismaking vertellen wij jou graag meer over onze wijze van dienstverlening.

Wat bieden wij jou?

Jackling Engineering is een werkgever die staat voor haar mensen. Wij bieden de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen je vakgebied. Daarnaast hebben we oog voor jou als persoon. Bij Jackling kom je terecht op projecten waar je met dezelfde ambitie en drive werkt die we ook van onze mensen vragen. Wij zullen er samen met jou alles aan doen om jou te begeleiden naar de volgende stap in je carrière. In Jackling vind je een betrouwbare samenwerkingspartner voor de lange termijn. Wij zorgen ervoor dat kwaliteit en zekerheid voorop staan. Wij bieden jou een uitstekend pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zodat jij ook privé jouw doelen en wensen kunt verwezenlijken.
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via