CNC Draaier Eemnes

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Eemnes

Over de functie

€2400-€2800 | Fulltime | Omgeving Eemnes
Ben jij of ken jij iemand die graag met verschillende soorten metaal werkt. Kom even een kijkje nemen. Jackling is op zoek naar collega CNC draaiers die daarnaast ook kunnen CNC frezen. Jij zult een grote verscheidenheid aan producten gaan maken wat een begin is van het grote geheel. Geen dag is hetzelfde. Af en toe maak je een serie van 500 stuks en dan maak je enkelstuks producten die zowel specialistisch zijn als grotere producten. Dat wat je maakt ga je terugvinden in lunchtbuksen, racewagens, maar ook in fabrieken van grote bad en douche artikelen. Het kan zo gek niet, of het wordt gemaakt. Uiteraard binnen de capaciteit van het bedrijf. Je komt terecht in een klein team waar samenwerken de sleutel is van het succes. Je kunt altijd even babbeltje maken met de buurman die weleens een stuk gereedschap komt lenen en zo af en toe is er ook een buurt barbeque. Buiten het harde werken om is er dus ook tijd voor ontspanning.

Wat wij vragen

Een paar vragen aan jou:

Kan je overweg met CNC draai- en freesbanken?
Heb jij ervaring met Fanuc of andere programma's?
Heb jij je VCA?
Kan je goed samenwerken?
Ben je fulltime beschikbaar?

Als jij jezelf herkent in deze zaken, kijk dan nog even verder naar wat Jackling jou te bieden heeft.

Wat wij bieden

Wij bieden een mooi nieuwe uitdaging bij een leuk klein bedrijf. Je hebt korte lijnen met de projectmanager en daardoor zullen vragen die je hebt, snel beantwoord worden.
Buiten dat, kun je ook groeien in je potentie door middel van werkervaring maar ook door opleidingen en een persoonlijk ontwikkelingsplan. Nadat je dit hebt gelezen moet je ook even op de website kijken, daar vind je nog wat over onze ex-technisch gediende OPA. Dit zijn allemaal manieren om jou door te laten groeien en prettig te laten voelen bij het team.
Uiteraard hebben we ook de volgende zaken geregeld:
- Een marktconform salaris van €2400 - €2800 bruto per maand
- Leuke bedrijfsuitjes(!)
- Persoonlijke ontwikkeling

Je bent zo ver gekomen, dit is wat wij van jou vragen en wat wij te bieden. Solliciteer door op de knop te drukken of bel gelijk en dan kunnen we het gesprek inplannen en kijken wat jij wilt. Tot snel!
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via