Voorman Cascobouw Jachtbouw Medemblik

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Medemblik

Over de functie

De discipline Cascobouw van deze werf is verantwoordelijk voor de realisatie van het complete casco en de opbouw hiervan van de in aanbouw zijnde SuperYachts. Als Voorman Cascobouw ben je vanaf de werkvloer de brug tussen kantoor en de werf. Hierbij hoort het verzorgen/verkrijgen van de juiste informatie, tekeningen en documentatie. Het aansturen van de monteurs, maken van een werkplanning, capaciteitsplanning ed. Zorgdragen dat de werf niet stil komt te staan, het maken van een duidelijke forecast. Tevens behoort het zorgdragen van de kwaliteit tot de verantwoordelijkheid van de Voorman Cascobouw. De voorman die wij zoeken is zelf ook niet te beroerd om
De materialen waarmee gewerkt wordt zijn zowel staal als aluminium. Daarnaast is de behoefte van de klanten vaak ook exclusief, wat betekent dat je ook met de meest exotische producten en materialen mag werken van over de hele wereld.

Functie eisen

Om dit vak goed uit te kunnen oefenen, ben je een ervaren techneut en heb je reeds je sporen verdient in de scheepsbouw/jachtbouw. Hierbij ben je in het bezit van een vakdiploma richting metaal/werktuigbouwkunde.
Je kunt zowel Tig als Mig/Mag lassen. Je bent bekend met werken met Aluminium en RVS/Staal.
Je bent communicatief sterk, in staat om te schakelen tussen de verschillende lagen.
Je bent een mens van overzicht, structuur. Kwaliteit en vakmanschap staat bij jou hoog in het vaandel!

Wat wij bieden

Werken aan klant specifieke producten is altijd uitdagend en afwisselend! Via Jackling Engineering kom je te werken in een unieke werkomgeving, en ga je deel uitmaken van een enthousiast en professioneel team. Jackling Engineering is een exclusief geselecteerde partner, om samen mee te werken aan een mooi product.
Werken bij Jackling Engineering betekent werken binnen een professionele en dynamische omgeving met een goede werksfeer. Onze organisatie groeit snel, en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien. Zo bieden wij bijvoorbeeld om opleidingen te kunnen volgen. In Jackling Engineering vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook de balans met privé. Je kunt rekenen op een prima pakket aan primaire arbeidsvoorwaarden als salaris, reiskostenvergoeding, een goed pensioenplan en op maat gerichte loopbaan coaching! Onze huidige collega's beoordelen werken bij Jackling Engineering gemiddeld met een 8!
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via