Service Technicus Elektrotechniek - Delft

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Vianen Ut

Over de functie

Je gaat voor ons als Service Monteur E&I op verschillende projecten aan het werk. Jij bent het gezicht van onze organisatie en dit straal je natuurlijk ook uit. Binnen de functie krijg je veel vrijheid voor de uitvoering van je werkzaamheden. Maar daarnaast verwachten we natuurlijk een groot verantwoordelijkheidsgevoel van jou.
Je gaat aan de slag om er voor te zorgen dat de installaties in de gebouwen van onze klanten goed werken. En welke installaties hebben we het dan over? Je gaat aan de slag met de verwarming, airco, luchtbehandeling, ketels, elektra, brandmeldcentrales etc. Je komt als Service monteur natuurlijk ook op veel verschillende locaties en dat maakt deze functie ook zo leuk en afwisselend. Denk bijvoorbeeld aan ziekenhuizen, kantoren, utiliteit en verschillende terreinen.

Functie eisen

Wat moet jij nu kunnen/beheersen om op deze functie te kunnen solliciteren zal je misschien denken? Nou wat wij vooral belangrijk vinden is dat je het juiste karakter hebt en goed binnen onze organisatie past. Natuurlijk zijn er een aantal eisen waar je aan moet voldoen. Te weten:

- Een MBO niv. 4 Elektro- of Installatietechniek, of minimaal 5 jaar ervaring in eenzelfde functie
- Diploma VCA-Basis, anders kan je de projecten niet op
- En je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken

Wat wij bieden

Als medewerker van JACkLING Engineering kan je rekenen op goede begeleiding in de loop van jou carrière. Of je nu wilt doorleren of juist die stap wil maken in je loopbaan wij zijn er om je daar bij te helpen. Binnen JACkLING Engineering hangt een informele sfeer en staan wij voor jou klaar. Je kunt altijd naar binnen lopen bij een van onze vestigingen mocht je vragen hebben, de deur staat voor je open. Daarnaast bieden wij onze medewerkers een contract aan en hanteren wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Te weten:
- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd).
- Prettige werksfeer binnen een groeiende organisatie.
- Marktconform salaris.
- Pensioenregeling.
- Bij gebleken geschiktheid uitzicht op een vast contract.

Word jij onze nieuwe medewerker? Solliciteer dan direct op deze functie en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Je kunt natuurlijk ook altijd emailen/bellen als je nog vragen hebt over de vacature.
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via