Meewerkend chef WTB

Opleidingsniveau VMBO
Standplaats Ursem Gem Koggenland
Salarisindicatie € 2800,- tot € 3400,- per maand

Over de functie

Heb jij ervaring met werk voorbereiden en kan jij bouwtekeningen lezen? Als meewerkend chef ben jij een belangrijke schakel tussen werkvoorbereiding en uitvoering. Je bent verantwoordelijk voor je ‘eigen winkel’ binnen het bedrijf. Interessant? Lees dan snel verder!

Voor wat voor ‘winkel’ ben jij straks verantwoordelijk? We hebben opdrachten als aannemer en onderaannemer voor de bouw van utiliteitsprojecten, appartementen en kelderbouw. Hiervoor heb jij een ‘eigen winkel’ binnen het bedrijf waar je zorgt voor de benodigde wapening en buigstaten voor de bouwprojecten. Je zal de bouwtekeningen moeten vertalen naar wat er nodig is qua bewapening en buigstaten. Voor de bouwtekeningen werk je in het programma Stargon. Jij hebt oog voor een efficiënte planning en kan de afweging goed maken of je het laswerk zelf uit gaat voeren of dat het uitbesteed moet worden. Dit doe je door veel te overleggen met de projectgroep op kantoor waar je geregeld mee in overleg bent. Als je besluit het zelf te gaan maken ben je bezig met knippen, buigen, wapenen en lassen van (wapening)staal. Ook zorg je ervoor dat je voorraad goed op orde is en het op tijd uitleveren aan onze projecten en klanten.

Heb je interesse? Solliciteer direct!

Wat wij vragen

- Ervaring met werk voorbereiden
- Ervaring met het lezen van bouwtekeningen
- Ervaring met administratieve taken

Wat wij bieden

Wij zijn al meer dan 20 jaar werkgever en wij weten wat belangrijk is en hoe je personeel gemotiveerd houdt. Wij helpen je daarom in zowel jouw zakelijke als persoonlijke ontwikkeling en denken graag mee om maatwerk te leveren voor jouw werkomstandigheden. Jij verdient een stabiele basis zodat jij elke dag met een fijn gevoel naar je werk kunt gaan. Daarnaast bieden we jou onder andere het volgende aan:

- Een goed salaris;
- Reiskostenvergoeding
- Een jaarcontract met de intentie om je na een jaar in vaste dienst te nemen;
- Mogelijkheid om je door te ontwikkelen.
- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd).


Is bij deze je interesse gewekt? Bel mij dan even op om eens kennis te maken met elkaar! Dit kan op 06- 46 62 40 81!
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.