Assemblage monteur Zevenaar

Opleidingsniveau MBO
Standplaats Zevenaar
Salarisindicatie € 2600,- tot € 3100,- per maand

Over de functie

Ben jij zelfstandig en neem jij graag je verantwoordelijkheid? Hou je van een uitdaging? Dan ben jij de assemblage monteur die ik zoek! Een bedrijf Nijmegen wat zich bezig houdt met containersystemen en autolaadkranen heeft ruimte voor versterking. Dit bedrijf wil groeien en hoe klinkt het als jij daar onderdeel van mag zijn?

In dit werk ben je heel afwisselend bezig. Zo kan het zijn dat je een hydraulisch systeem aan het vervangen bent, of dat je een nieuwe laadklep aan het bouwen bent met je collega’s. Het kan ook voorkomen dat je steunen maakt en plaatst, kabels mooi wegwerkt of dat je versleten onderdelen weer reviseert tot aan nieuwstaat!
Het kan ook voorkomen dat er gelast moet worden. Kan je dat? Mooi! Kan je dat niet? Dan hebben wij een expert in huis die het laswerk doet (en het jou vast wil leren als je dat tof vindt!).

Ze werken hier met een hecht team en iedereen staat voor elkaar klaar; mocht je er dus niet uitkomen dan is er altijd een collega die je uit de brand kan helpen.
Weet je genoeg en wil je aan het werk als assemblage monteur? Solliciteer vandaag nog!

Wat wij vragen

Het allerbelangrijkste in deze baan als assemblage monteur is sleutelen. Als je daar niet vrolijk van wordt dan is deze vacature niet voor jou. Daarnaast is het prettig als je een technische achtergrond hebt, bijvoorbeeld als ''assemblage monteur'', bedrijfswagenmonteur, automonteur of als mechanisch monteur. Dit kan door middel van een diploma, maar als jij het met je werkervaring kunt aantonen dan is dat minstens net zo goed!

Daarnaast is VCA vereist bij ons; mocht je dat nog niet hebben dan zorgen wij ervoor dat je dat zo snel mogelijk haalt.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een uitdagende vaste baan (38 uur) als assemblage monteur! Werken bij deze toffe klant in de regio is ook werken in een vakkundig team met leuke collega’s. Elke dag leer je weer bij. Uiteraard krijg je een goed salaris, bouw je bij ons pensioen op en zijn er mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door bijvoorbeeld vakinhoudelijke cursussen te volgen. Daarnaast zorgen wij voor de PBM’s en werk je met professioneel gereedschap.

Heb ik je interesse gewekt? Pak je telefoon en bel me snel op, dan ga ik voor je aan de slag!

Daniel / Projectmanager
0646342021
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.