Geen doorsnee Office Medewerker (16 -32 uur) Aalsmeer

Opleidingsniveau MBOHBO/WO
Standplaats Aalsmeer
Salarisindicatie € 2200,- tot € 2700,- per maand

Over de functie

Bij ons staat alles in het teken van geluk en daarmee beperken we ons niet alleen tot werkgeluk. Doen waar je goed in bent, klaar staan voor elkaar en veel plezier, want plezier geeft energie!

In deze part-time functie sta je in het hart van de organisatie en zorg je dat alle processen goed verlopen en dat de cijfers kloppen. We staan er om bekend dat wij alles tot in de puntjes goed hebben geregeld. Dat is toch heel normaal? Daar weet jij alles van!

Per dit jaar zijn we langzaam een zelfsturende organisatie aan het worden, we hebben nog veel te leren maar maken al mooie stappen! Onderdeel hiervan is dat we een aantal administratieve taken gaan weghalen bij onze commerciële collega’s, die zijn beter in de werving en selectie van nieuwe medewerkers en het bezoeken van klanten.

Je komt te werken in een klein en gezellig team. Samen zorgen we ervoor dat we het zo goed mogelijk geregeld hebben voor onze medewerkers en het team. En dat betekent dat we met elkaar bepalen wat we nodig hebben om goed en fijn te werken, of dat nou over fruit op kantoor of flexibele werktijden gaat, voor ons is alles bespreekbaar, en we bepalen het met elkaar!

Een goede samenwerking en open communicatie zijn belangrijk voor ons. Sta je aan het begin van je carrière of ben jij op zoek naar een andere uitdagende functie in een leuk bedrijf? Dan is deze functie misschien wel iets voor jou!

Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit:

- Het maken van Arbeidsovereenkomsten en ander soortige overeenkomsten
- Zorgen dat de projectadministratie bij is inclusief de urenregistratie
- Ondersteuning van ziekteverzuimpreventie
- Diverse office werkzaamheden

Wat wij vragen

- Een afgeronde mbo opleiding met minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
- Je staat stevig in je schoenen, werkt graag in een team en bent leergierig en gemotiveerd;
- Je bent georganiseerd, accuraat en cijfermatig sterk;
- Je bent servicegericht en maakt je werk graag af, ook als dat net even wat extra tijd kost;
- Je kunt uitstekend communiceren in woord en geschrift;
- Werkervaring binnen de payroll/detacheringsbranche is mooi meegenomen;
- Mogelijkheid om op termijn wat meer uren te gaan werken is fijn.

Wat wij bieden

Om te beginnen zijn wij geen doorsnee bedrijf, nadat we de afgelopen 10 jaar de werknemerstevredenheid naar een heel mooi niveau hebben weten te brengen met de hulp van OPA JACkLING en OPA Bowers is het nu tijd voor de volgende stap, hoe maak je werknemers die je als werkgever een 9+ geven nog enthousiaster? Door ze iets te bieden wat ze niet verwachten van een werkgever, medewerkers die bij ons komen werken worden in 1 tot 2 jaar gemiddeld 10% gelukkiger en daar zit jij ook bij! Hoe we jou daar bij helpen? Daar vertellen we je graag meer over!

Daarnaast bieden we je een afwisselende, boeiende en belangrijke functie in een enthousiast en hecht team met een goed salaris, flexibele werktijden, 27 vakantiedagen, reiskostenvergoeding, pensioen- en winstdelingsregeling. Je komt te werken bij een gezonde en snel groeiende organisatie!

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan vandaag nog je cv met motivatie!
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.