Servicemonteur Elektrotechniek - Ridderkerk

Opleidingsniveau MBO
Standplaats Ridderkerk
Salarisindicatie € 2500,- tot € 3500,- per maand

Over de functie

Ter uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een enthousiaste servicemonteur elektrotechniek.

Als servicemonteur elektrotechniek vertrek jij iedere morgen vanuit huis met een goed uitgeruste bus richting verschillende locaties. Je wordt met name ingezet bij storingen aan de gebouwgebonden installaties van grote kantoren, winkels, scholen of bedrijfspanden. Naast het oplossen van storingen verricht je ook onderhoud en installatiewerkzaamheden. Je kunt rekenen op een leuke technisch uitdagende baan met voldoende afwisseling waarbij geen dag hetzelfde zal zijn!
Je komt te werken bij een gezond bedrijf met een goede staat van dienst binnen het beheer en onderhoud van gebouwgebonden installaties.

Wil jij aan de slag als servicemonteur elektrotechniek? Solliciteer dan nu! Heb je vragen? Bel of app via 06 21 14 28 29.

Wat wij vragen

- Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal mbo 3 niveau of hoger richting Elektrotechniek of een andere relevante technische richting
- Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als servicemonteur
- Een VCA-B diploma, of bereid deze te halen
- Je hebt een klantgerichte instelling
- Je hebt gevoel voor humor

Wil jij aan de slag als Servicemonteur Elektrotechniek? Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature? Bel of app Mickeal via 06 21 14 28 29. Solliciteer nu!

Wat wij bieden

Wat hebben wij jou te bieden wanneer je aan de slag gaat als service monteur elektrotechniek?

Je kunt rekenen op een functie met voldoende uitdaging en afwisseling. Je gaat jezelf belangrijk maken bij een gevestigde naam binnen het beheer en onderhoud van utiliteit.
Je komt te werken binnen een team van goed opgeleide collega's waar naast vakmanschap voldoende ruimte is voor humor.
Bij Jackling Engineering sturen wij actief aan op werkgeluk. Dat houdt in dat wij er niet alleen alles aan doen om jou aan de slag te helpen, maar ook om jou uiteindelijk te laten slagen.

Ben jij die enthousiaste vakman waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan nu! Heb je vragen? Bel of app Mickeal via 06 21 14 28 29.
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.