Servicemonteur Installatietechniek Amsterdam

Opleidingsniveau MBO
Standplaats Amsterdam
Salarisindicatie € 2800,- tot € 3300,- per maand

Over de functie

Als servicemonteur word jij graag uitgedaagd in het preventief onderhouden van klimaatinstallaties. Ben jij de servicemonteur die alles weet van airconditioning en luchtbehandelingsinstallaties? Lees dan verder!

Als servicemonteur klimaattechniek onderhoud, repareer en verbeter je kleine luchtbehandeling- en klimaatinstallaties, zoals airco's en warmte terugwininstallaties. Als het nodig is, vervang je complete toestellen en alles wat daarbij hoort, zowel in de woningbouw als utiliteit. Ook stel je soms kleine luchtbehandeling- en klimaatinstallaties in bedrijf. Je controleert in dat geval de werking en eventueel stel je de installatie opnieuw af. Als servicemonteur klimaattechniek spoor je storingen op en verhelpt deze door de benodigde reparaties uit te voeren.

Jij bent de vakman, jij weet wat er nodig is om het werk goed uit te kunnen voeren. Kom je er niet uit? Dan staat er altijd een collega klaar om je te helpen.

Past deze functie als servicemonteur bij jou en ben je enthousiast geworden? Solliciteer direct!

Wat wij vragen

Wij zijn op zoek naar iemand die er zin in heeft. Iemand die snapt wanneer er gewerkt moet worden en wanneer er tijd is voor een grapje. Verder zoeken wij naar iemand die voldoet aan de volgende criteria:
- In het bezit van minimaal een mbo-diploma installatietechniek of werktuigbouwkunde;
- In het bezit van diploma F-gassen of bereid deze te halen;
- In bezit van VCA of bereid deze te halen.

Wat wij bieden

Bij Jackling Engineering kom je in dienst bij een financieel gezonde organisatie die al ruim 20 jaar klaar staat voor haar mensen. Daardoor weten wij wat belangrijk is en hoe we jou het beste kunnen ondersteunen. Wij weten dat jouw inzet bijdraagt aan het succes van het bedrijf. Wij vinden het belangrijk dat een werknemer zich goed op zijn plek voelt bij ons, daarom bieden wij het volgende aan:

- Goed salaris;
- Pensioenregeling;
- Mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Opleidingskosten zijn voor onze rekening;
- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd);
- Een jaarcontract met de intentie om je na een jaar in vaste dienst te nemen.

Spreekt deze functie jou aan? Solliciteer dan direct en ik neem zo snel mogelijk contact met je op! Bel of app mij voor vragen over de vacature op 06-46 62 40 81.
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.