Lasser Metaalbewerking Purmerend

Opleidingsniveau MBO
Standplaats Purmerend
Salarisindicatie € 2500,- tot € 3200,- per maand

Over de functie

Word jij blij als je een super strakke las hebt gezet? Of weet jij een lastig vraagstuk netjes en goed op te lossen? En blijf jij je graag ontwikkelen doormiddel van trainingen, cursussen? Dat kan bij ons! Stilstaan in de techniek kan niet.

Wegens het groeien van ons bedrijf en de goed gevulde orderportefeuille zoeken wij een humorvolle metaalbewerker lasser. Onze opdrachten zijn echt heel divers, van kleine constructies zoals fundaties, complete trappen, bordessen, kranen tot aan een helikopterdek. Alle projecten ondergaan een keuring wat maakt dat jij als metaalbewerker lasser zeer netjes te werk moet gaan. De ene keer werk je met staal, aluminium en dan weer met RVS. Wij zoeken Mig/Mag lassers, maar als jij ook met Tig lassen overweg kunt dan gaan wij graag het gesprek met jou aan!

Zoals gezegd is er echt veel afwisseling en mag je werken je aan onderdelen voor verschillende producten. Van elk werkstuk krijg je een werktekening, de juiste materialen en neem je de maten van de tekening over. Hierna komt jouw werk tot leven ! Hoe gaaf is dat.

Daarbij variëren je werkzaamheden van het lezen van technische tekeningen, het uitvoeren van laswerkzaamheden tot het onderhouden van lasapparatuur. Ben jij die metaalbewerker lasser die graag met precisie zijn werk aflevert voor diverse producten zoals constructies in de industrie, woningbouw of de jachtbouw? Dan heb ik een baan die past bij jou!

neem gerust contact met mij op voor meer informatie 06-19 01 35 70

Wat wij vragen

- Mbo niveau 2/3 diploma richting de metaalbewerking of werktuigbouwkunde;
- Certificering MIG/MAG en of TIG
- VCA of bereid deze te halen.

Wat wij bieden

Bij Jackling kom je te werken bij een financieel gezond bedrijf waar de orderportefeuille voor de komende jaren goed is gevuld met gave projecten. Zekerheid, kwaliteit en continuïteit dat is wat voor ons telt. Onze collega’s hebben het goed bij ons en daarom werken ze ook lang bij ons.
Veel zeggen dat alles bij ons goed geregeld is, voor ons heel normaal.
Wat wij je bieden:
- Een goed salaris;
- pensioenregeling;
- reiskostenvergoeding;
- mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen d.m.v. cursussen;
- mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd).

Zie jij jezelf in deze vacature en wil jij jezelf ontwikkelen als lasser? Solliciteer dan direct en ik spreek je snel! 06-19 01 35 70
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.