Servicemonteur beveiligingsinstallaties Heerhugowaard

Opleidingsniveau MBO
Standplaats Heerhugowaard
Salarisindicatie € 2800,- tot € 3300,- per maand

Over de functie

Als servicemonteur houd jij je graag bezig met het onderhouden van beveiligingsinstallaties. Jij zorgt ervoor dat gezinnen en bedrijven hun veiligheid op orde hebben. Los jij problemen creatief op? Dan zoek ik jou.

Je gaat op pad in een door jou ingerichte servicebus met goed gereedschap. Als servicemonteur beveiligingsinstallaties heb je een veelzijdige functie. De taken variëren van regulier onderhoud tot storingen oplossen. Je stemt je werkzaamheden af met de klant en biedt oplossingen voor verbetering van de installatie. Als servicemonteur ben jij in staat om technische vraagstukken uit te leggen aan de klant. Bij voorkeur ben je bekend met verschillende beveiligingssystemen waaronder inbraak-, brand-, intercom-, toegang- en camerasystemen binnen de beveiligingsinstallaties. Schrik niet! Alles is te leren.

Je gaat zelfstandig op pad, maar bent onderdeel van een hecht team. Heb je hulp nodig bij een klus dan staan je collega’s klaar om te helpen. Zo zorgen we er met elkaar voor dat iedereen op tijd thuis is.

Word jij onze nieuwe servicemonteur? Solliciteer direct!

Wat wij vragen

- Afgeronde mbo opleiding gericht op elektrotechniek, eventueel aangevuld met certificaten tbv of mbv;
- NEN-3140 en VCA certificaat in bezit of bereid deze te halen;
- In bezit van rijbewijs B.

Wat wij bieden

Wij zijn al meer dan 20 jaar werkgever en wij weten wat belangrijk is en hoe je personeel gemotiveerd houdt. Wij helpen je daarom in zowel jouw zakelijke als persoonlijke ontwikkeling en denken graag mee om maatwerk te leveren voor jouw werkomstandigheden. Jij verdient een stabiele basis zodat jij elke dag met een fijn gevoel naar je werk kunt gaan. Daarnaast bieden we jou onder andere het volgende aan:

- Een uitstekend salaris;
- Mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen bijv. MBV of TBV
- Uitzicht op vast contract;
- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd);
- Zelf ingerichte bus met kwalitatief gereedschap;
- Een tablet en telefoon.

Word jij onze nieuwe collega service monteur beveiligingsinstallaties? Solliciteer direct en ik neem zo snel mogelijk contact met je op! Je kunt natuurlijk ook altijd bellen of appen als je nog vragen hebt over de vacature. 06 46 62 40 81
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.