Hydrauliek monteur - Amsterdam

Opleidingsniveau MBO
Standplaats Amsterdam
Salarisindicatie € 2900,- tot € 3300,- per maand

Over de functie

Ben jij de vakspecialist hydrauliek die geen uitdagingen uit de weg gaat? In een team van vakspecialisten ben je verantwoordelijk voor de aanleg van hydraulische cilinders, leidingen en de montage van o.a. brandstof- en koelwatersystemen, pompen en voortstuwingssystemen aan boord van een superjacht.

Als hydrauliek monteur werk je mee aan de inbouw van cilinders, leidingen en pompen. Je gaat zelfstandig inmeten en voorbereiden van het plaatsen van de hydraulische systemen om het uiteindelijk te monteren. Dit ga je doen aan boord van superjachten die op de werf in aanbouw zijn. Je hebt geen vaste werkplek, maar je werkt in en rondom een superjacht!

Wil jij als hydrauliek monteur werken aan de mooiste superjachten? Werk je het liefst zelfstandig, maar wil je wel onderdeel zijn van een team? Heb jij affiniteit met de jachtbouw of wil je graag in deze industrie aan de slag? Dan voel jij je bij ons helemaal thuis!

Heb ik je interesse? Solliciteer direct!.

Wat wij vragen

- Mbo werk en denkniveau;
- Ervaring op het gebied van hydrauliek en pneumatiek;
- Rijbewijs B.

Wat wij bieden

Bij Jackling Engineering kom je in dienst bij een financieel gezonde organisatie die al ruim 20 jaar klaar staat voor haar mensen. Daardoor weten wij wat belangrijk is en hoe we jou het beste kunnen ondersteunen. Wij weten dat jouw inzet bijdraagt aan het succes van het bedrijf. Wij vinden het belangrijk dat een werknemer zich goed op zijn plek voelt bij ons, daarom bieden wij het volgende aan:

- Een goed salaris;
- Een jaarcontract met de intentie om je na een jaar in vaste dienst te nemen;
- Mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. De opleidingskosten zijn voor onze rekening;
- Pensioenregeling;
- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd);

Word jij mijn nieuwe collega hydrauliek? Solliciteer direct en ik neem zo snel mogelijk contact met je op! Bel of app mij voor vragen over de vacature op 06-46 62 40 81.
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.