3D Ontwerper Machinebouw Barneveld

Opleidingsniveau HBO/WO
Standplaats Barneveld
Salarisindicatie € 2600,- tot € 3300,- per maand

Over de functie

Geniet jij van tekenen in Inventor of Solidworks? Ben je in de vrije tijd aan het sleutelen? Ben je creatief en geef je niet zomaar op? Dan is deze vacature voor jou!

Wij zijn namelijk op zoek naar een 3D ontwerper machinebouw die ervaring meeneemt in het werken met 3D tekensoftware en de machinebouw. Hierin is het belangrijk dat je inzicht hebt ontwikkelt en dat je begrijpt hoe het werkt. Deze kennis en ervaring kan je natuurlijk opdoen door het volgen van een opleiding op HBO niveau, bijvoorbeeld werktuigbouwkunde. Wanneer je als monteur of lasser bent begonnen en bent doorgegroeid tot tekenaar, werkvoorbereider of ontwerper dan vinden wij dat bij JACKLING minstens zo waardevol!

In deze functie ben je zowel complete machines, als specifieke maakdelen of componenten aan het ontwerpen. Naast de functie van de machine ben je ook bezig met automatiseren door het integreren van tilhulpen, automatische scanners, palletiseer- en transportoplossingen en pick-and-place systemen. Een uitdagende baan waarin jij aan kan geven waar jouw kracht ligt. Ben je iemand die zich onderscheid als het gaat om FEM analyses of krachtberekeningen of heb je je ontwikkelt tot een volwaardig project engineer? Wij luisteren naar jou en zorgen ervoor dat jij doet wat je energie geeft!

Ben je nieuwsgierig of je bij ons past? Laat je informeren door Maarten (06-25655536) of solliciteer!

Wat wij vragen

Wij hebben een flexibel team en staan open voor profesionals die zich kunnen vinden in:

- Minimaal 2 jaar ervaring als tekenaar-constructeur in de machinebouw.

OF

- Een HBO Werktuigbouwkunde diploma.

EN

- Een groot hart voor techniek en machinebouw.

Wat wij bieden

Gewoon weten waar je aan toe bent, zo werken wij bij JACkLING.

Wanneer je bij ons solliciteert komt er een gesprek, daarna een kennismaking met het team en als alles klikt bepalen we samen een startdatum en tekenen we het jaarcontract.

Maarten de Boer is jouw projectmanager; je kunt bij hem terecht met je vragen (of om even slap te ouwehoeren natuurlijk) en hij regelt alle randzaken.

Je uren schrijf je supermakkelijk in onze app.

Natuurlijk krijg je bij ons alles wat bij een goede baan hoort, zoals 25 vakantiedagen, pensioen vanaf dag 1 en de mogelijkheid om extra verlof te sparen.


Twijfel je nog of dit jouw nieuwe baan is? Bel dan even met Maarten(06-25655536) ; hij legt je graag meer uit!
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.