Leidinggevend Monteur/Lasser Nijmegen

Opleidingsniveau MBO
Standplaats Nijmegen
Salarisindicatie € 2950,- tot € 3550,- per maand

Over de functie

Ben jij zelfstandig en neem jij graag je verantwoordelijkheid? Ben je monteur en/of lasser en neem je graag de leiding? Dan ben jij de leidinggevend monteur/lasser die wij zoeken!

Voor een tof productiebedrijf in deze regio wat zich bezig houdt met uiteenlopende RVS-projecten ben ik opzoek naar jou. Dit bedrijf staat naast hun klanten als ontwikkelingspartner en produceren seriematige- en enkelstuks RVS opdrachten. Denk hierbij aan het ontwikkelen van een machine voor de voedselindustrie tot het leveren van een spil- of wenteltrap leuning en ergonomische stoelen. Als het maar maatwerk RVS is.

Als leidinggevend monteur/lasser zorg jij ervoor dat de planning wordt gemaakt en gehaald. Ook zorg je er voor dat jouw team met de juiste gereedschappen, materialen en instructies verantwoord aan de klus werkt. Een paar keer per jaar ga je een midweek in de kost, samen met je team installeer je de machines en complete projecten. Op de klus ben jij het aanspreekpunt voor de klant en de onderaannemer en daarnaast ben je onze ambassadeur. Ze werken hier met een hecht team en iedereen staat voor elkaar klaar; mocht je er dus niet uitkomen dan is er altijd een collega die je uit de brand kan helpen.

Wil je meer weten? Solliciteer dan vandaag nog of bel met Daniël op 06-46342021; hij vertelt je graag meer over deze toffe vacature!

Wat wij vragen

- Heb jij een passie voor RVS machines en apparaten?
- Heb je een achtergrond in de metaal en las je op minimaal niveau 2 (TIG RVS)?
- Kan je daarnaast een team aansturen, tekening lezen en beheers je de Nederlandse en de Engelse taal?

Wacht dan niet langer en solliciteer snel, want dit is dan namelijk de ideale baan voor jou!

Wat wij bieden

Ook niet geheel onbelangrijk, wat bieden wij?

Wij bieden jou een uitdagende vaste baan als leidinggevend monteur/lasser! Werken bij deze toffe machine- en apparatenbouwer uit de regio is werken in een professioneel team met echte ‘vakidioten’. Je hebt afwisseling in je werkzaamheden en leert elke dag weer bij. En daarbij, de sfeer is super; we doen het met zijn allen. Je krijgt verantwoordelijkheid en vertrouwen en die neemt iedereen ook bij ons.

Uiteraard krijg je een goed salaris, bouw je bij ons pensioen op en zijn er mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door bijvoorbeeld vakinhoudelijke cursussen te volgen. Daarnaast zorgen wij voor de PBM’s en werk je met professioneel gereedschap. Er zijn mogelijkheden om door te groeien en je mag altijd meedenken in ontwikkelingen en verbeteringen.

Beginnen je handen al te jeuken en ben je enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer direct en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.