Monteur Assemblage Mechatronica Apeldoorn

Opleidingsniveau MBO
Standplaats Apeldoorn
Salarisindicatie € 2500,- tot € 3100,- per maand

Over de functie

Ben jij altijd bezig met je handen? Bouw je graag en word je trots als je iets moois hebt gemaakt? Dat komt goed uit; deze vacature is gericht aan alle bouwers met ambitie!

Ik heb op dit moment een vacature voor een monteur assemblage mechatronica in de klantspecifieke machinebouw. Elke machine is anders en je moet je hoofd goed gebruiken om ervoor te zorgen dat je geen fouten maakt. In deze functie bouw je in teamverband machines ten behoeve van de verpakkingsindustrie, denk dan aan stapelaars en paletiseermachines, maar ook assemblage-lijnen in combinatie met labeling en print-machines. Hierbij wordt onder andere gebruik gemaakt van vision technologie.

Als monteur assemblage mechatronica bouw je alle componenten op en vervolgens in het frame. Elektrotechnisch zorg je er voor dat de machine bekabeld word en kan worden aangesloten op de besturingskast en krachtstroom. Je mag ook mee op installatie op locatie.

Hartstikke leuk allemaal; maar hoe zit het met je toekomst? Bij deze vacature krijg je ruime mogelijkheden om jezelf te verdiepen tot commisioning engineer of een leidinggevende functie in de werkplaats. Mocht je ambitie hebben om door te groeien tot tekenaar-constructeur? Ook dat is in deze setting mogelijk. Dit komt vooral door de overtuiging dat je de beste tekenaar-constructeur kunt worden wanneer je eerst zelf het bouwen en installeren van de verschillende machines onder de knie hebt.

Wil je weten of je in aanmerking komt voor deze TOP BAAN? Stuur je cv op via de sollicitatieknop of bel/app me via 06-46342021; ik vertel je er graag meer over!

Wat wij vragen

Deze functie is niet voor iedereen weggelegd helaas; om met de juiste basis te starten moet je je kunnen vinden in onderstaande:

- Je hebt een technische achtergrond op MBO niveau 4. Denk dan aan: Mechatronica, Werktuigbouwkunde, Industriele producten en systemen of Machinebouwer.
- Je wil jezelf altijd ontwikkelen en hebt ambitie om een carriere te bouwen binnen de machinebouw.
- Je hebt een rijbewijs, bent niet bang om te vliegen en vindt het leuk om af en toe naar het buitenland te gaan.

Wat wij bieden

Je komt bij JACkLING te werken. En dat zul je weten ook!

Want wij doen zwaar ons best om een topwerkgever te zijn. Dat kan je merken aan:

- O.P.A. staat voor: Ontzettend Persoonlijke aandacht; Hans is bij ons in dienst naast jouw persoonlijke projectmanager om ervoor tezorgen dat je krijgt wat je nodig hebt.
- Persoonlijk opleidingsbudget: samen gaan we bekijken wat er nodig is om jou nog gelukkiger te maken. Dit kan met vakcursussen, maar als jij een ander vlak hebt waar je op wilt ontwikkelen dan denken wij graag met je mee!
- Makkelijke administratie; met een paar drukken op je telefoon lever je je uren in en betalen wij jou maandelijks (elke 28e je loon).
- Pensioenopbouw vanaf dag 1!
- Professionele werkkleding, gratis PBM's
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.