Tekenaar Projectleider Staalbouw en Constructie Rotterdam

Opleidingsniveau MBO
Standplaats Rotterdam
Salarisindicatie € 2500,- tot € 3500,- per maand

Over de functie

Ter uitbreiding van het team zoeken wij een gemotiveerde Tekenaar Projectleider Staalbouw en Constructie. Je komt te werken bij een gezellig en laagdrempelig familiebedrijf in Rotterdam. Al ruim 40 jaar ontwikkelt deze organisatie op aanvraag allerlei constructies, denk daarbij bijvoorbeeld aan trappen, hekwerk of bordessen. Als Tekenaar Projectleider Staalbouw en Constructie ga jij aan de slag om de specifieke klantwens te vertalen in een realiseerbaar project. Je neemt de opdrachten zelfstandig op locatie op, verricht daarbij de metingen en voert de nodige berekeningen uit.

Wanneer alle gegevens verzameld zijn werk je het project uit in het gevanceerde tekenprogramma Tekla. Vervolgens zorg je ervoor dat alle materialen besteld worden zodat het team van constructiewerkers aan de slag kan gaan om het project te realiseren. Je wordt eerst uitgebreid ingewerkt in het teken programma Tekla en uiteindelijk zul je doorgroeien naar een rol waarbij je ook de werkvoorbereiding en de projectleiding zelfstandig op kunt pakken.

Zoek jij een verantwoordelijke rol binnen een oer Rotterdams bedrijf? Wil jij aan de slag als Tekenaar Projectleider Staalbouw en Constructie? Solliciteer dan nu! Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature bel of app dan via 06 21 14 28 29.

Wat wij vragen

- Je hebt een afgeronde technische opleiding richting Werktuigbouwkunde, Bouwkunde of een andere relevante technische richting op minimaal mbo-4 niveau;
- Je hebt ervaring met Autocad, Tekla Structures of een ander 3D tekenprogramma;
- Bij geen ervaring met Tekla Structures ben je bereid om hiervoor een cursus te volgen;
- Je hebt kennis van lassen en constructiewerkzaamheden;
- Je bent (op termijn) in staat zelfstandig projecten te leiden en materialen in te kopen;
- Je bent assertief, hebt gevoel voor (grove) humor en je houdt van een Rotterdamse werk cultuur van "niet lullen maar poetsen".

Wat wij bieden

Wanneer jij aan de slag gaat als Tekenaar Projectleider Staalbouw en Constructie zullen wij er alles aan doen om jou hierin te ondersteunen. Jackling Engineering doet er niet alleen alles aan om
jou aan de slag te helpen, wij begeleiden je ook naar succes. Je kunt rekenen op een baan bij een belangrijke speler binnen de constructie met een gezond toekomstperspectief.
Je komt te werken bij een familiebedrijf met een open cultuur waar de directeur gewoon een spijkerbroek draagt. Uiteindelijk wordt hier niets anders verwacht dan dat jij jezelf wilt ontwikkelen,
continu wilt verbeteren en dat je elke dag alles geeft. Zoek jij een baan waarbij "gezelligheid" een secundaire arbeidsvoorwaarde is? Solliciteer dan nu! Bel of app naar 06 21 14 28 29 voor meer informatie.

Bij Jackling Engineering staat jouw werkgeluk centraal. Ga niet voor zomaar "een baan", ga voor werkgeluk, ga voor gezondheid, ga voor jouw toekomst!
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.