Onderhoudsmonteur Elektrotechniek Grote Projecten Vlaardingen

Opleidingsniveau MBO
Standplaats Vlaardingen
Salarisindicatie € 2500,- tot € 3500,- per maand

Over de functie

Ter versterking van het team zijn wij op zoek naar een enthousiaste Onderhoudsmonteur Elektrotechniek voor de grote projecten in omgeving Rotterdam. Lijkt het jou gaaf om een belangrijke rol te spelen in de realisatie van nieuwe kantoorpanden of woonwijken? Werk jij graag aan verschillende installaties zoals bijvoorbeeld bouwliften, stroomvoorziening voor hijskranen of andere elektrotechnische installaties rondom de bouw van gave projecten? Solliciteer dan nu! Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature?

Bel of app via 06 21 14 28 29.

Wat wij vragen

- Je hebt een diploma Elektrotechniek op niveau 2 of hoger
- Je bent in het bezit van rijbewijs B
- Je bent representatief en klantgericht
- Je wilt jezelf constant verbeteren en bent bereid om te leren

Wat wij bieden

Als Onderhoudsmonteur Elektrotechniek Grote Projecten Rotterdam werk jij aan alle Elektrotechnische equipment rondom de bouw projecten. Denk daarbij aan bijvoorbeeld de keet waarin de collega's even tot rust kunnen komen in de pauze's maar ook aan de liften op de bouwplaats. Je werkt dus aan uiteenlopend materieel en kunt daardoor dus rekeken op afwisselende werkzaamheden. Wanneer jij solliciteert op deze mooie kans als Onderhoudsmonteur Elektrotechniek Grote Projecten Rotterdam zullen wij van JACkLING Engineering er niet alleen alles aan doen om jou te laten starten, we zetten ook alles op alles om jou te laten slagen. Werkgeluk is een centraal thema vanuit JACkLING. Wij begeleiden en coachen onze werknemers en doen er alles aan om het beste uit onze mensen te halen.

Naast al het bovenstaande kun je rekenen op:

- Een mooi salaris wat uiteraard op basis van jouw ervaring en kennis kan oplopen tot wel €3750 bruto per maand;
- Doorgroeimogelijkheden richting 1e monteur;
- De mogelijkheid om opleidingen te volgen;

Wil je meer weten naar aanleiding van deze vacature? Bel of app dan via 06 21 14 28 29. Wil jij aan de slag als Onderhoudsmonteur Elektrotechniek Grote Projecten in omgeving Rotterdam? Solliciteer dan nu!
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.