Enthousiaste loodgieter Heemskerk

Opleidingsniveau VMBO
Standplaats Heemskerk
Salarisindicatie € 2650,- tot € 3000,- per maand

Over de functie

Als loodgieter weet je dat geen dag hetzelfde is. Jij gaat als installatiemonteur bij mensen thuis langs om problemen te verhelpen. Lekkages opsporen, sanitair vervangen, badkamers renoveren, het hoort er allemaal bij. Het kan zo zijn dat er zich meer problemen voordoen bij een klant die niet bij het werk van een loodgieter horen. Het zou dan efficiënter zijn om het eventueel zelf te verhelpen. Dit zou kunnen betekenen dat je cv ketels checkt of een stukje timmerwerk doet. Onze monteurs kunnen dit eventueel erbij leren door middel van cursussen en opleidingen. Wat zou jij nog erbij willen leren?

Wij staan voor vakwerk en zijn sociaal richting onze opdrachtgevers, daarom ben jij klantgericht, oplossingsgericht en klaar als het écht klaar is. Wil je meer hierover weten, dan ben ik uiteraard te bereiken om je te woord te staan!

Wat wij vragen

Wij zien graag wat terug in jouw ervaring. Je bent in ieder geval al even bezig in het vak en hebt de basis heel goed in de vingers. Daarbij heb je een minimaal een opleiding mbo 2 gedaan.

Dus wij vragen:
- Een afgeronde mbo 2 opleiding richting installatietechniek
- In het bezit van een VCA certificaat (of in ieder geval bereid deze om te halen)
- In het bezit van een rijbewijs
- Een praktische en flexibele instelling

Wat wij bieden

Wij bieden een goed maandsalaris en cursussen worden door ons betaald. Vrije tijd is belangrijk, daarom geven wij ook genoeg vrije dagen om lekker je eigen ding te doen!

In het kort:
- Een marktconform salaris
- Vakantiedagen en de mogelijkheid meer vakantie te sparen
- Kilometer vergoeding
- Pensioenopbouw
- Cursussen worden voor je betaald

Je bent al zo ver gekomen, heb je nog vragen over het bovenstaande? Bel, mail of app me gerust. Ik ben te bereiken op 06 46 62 40 81. Je kunt ook direct solliciteren, dan gaan we snel met elkaar aan tafel zitten!
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.