Monteur Mobiele Werktuigen - Ridderkerk

Opleidingsniveau MBO
Standplaats Ridderkerk
Salarisindicatie € 2500,- tot € 3500,- per maand

Over de functie

Ter uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een monteur mobiele werktuigen. Zoek jij een uitdagende functie op zowel mechanisch als elektrotechnisch gebied? Solliciteer dan nu! Als monteur mobiele werktuigen werk je aan interne transportmiddelen welke door diesel, elektrotechniek of gas worden aangedreven.

De ene dag ben je bezig met het oplossen van een complexe storing, de andere dag verricht je routinematig onderhoud. Je kunt dus rekenen op een functie waarin je uitgedaagd wordt om jezelf op verschillende technische gebieden te ontwikkelen met een grote afwisseling binnen de werkzaamheden. Zoek jij een functie met uitdaging en veel variatie? Solliciteer dan nu!

Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature? Bel of app Mickeal via 06 21 14 28 29.

Wat wij vragen

- Je hebt een afgeronde technische opleiding op MBO niveau richting Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Mechatronica, Autotechniek of een andere relevante studierichting;
- Je hebt sleutel ervaring op mechanisch of elektrotechnisch gebied, bij voorkeur aan rollend materieel of aan voertuigen;
- Je spreekt en schrijft goed Nederlands;
- Je hebt een rijbewijs en eigen vervoer;
- Je bent bereid om te leren en jezelf te ontwikkelen middels cursussen;
- Je hebt een VCA diploma of je bent bereid om deze te behalen.

Heb je vragen naar aanleiding van wat wij verwachten van jou als monteur mobiele werktuigen? Bel of app Mickeal via 06 21 14 28 29.

Wat wij bieden

Wanneer je aan de slag gaat als monteur mobiele werktuigen kun je rekenen op een goed verzorgd programma waar je middels training, begeleiding en opleidingen naar het gewenste niveau gebracht wordt. Of je nu ervaren bent of pas van school komt, er zijn passende werkzaamheden waarmee jij de kans krijgt om het vak eigen te maken.

Je komt te werken in een strak georganiseerde en schone service vestiging waar de werkzaamheden worden aangestuurd door een leidinggevende met ruim 20 jaar buitendienst ervaring. De werkzaamheden kunnen varieren van mechanisch sleutelen tot aan werken met elektrische schema's. Je kunt dus rekenen op een variatie aan complexiteit en een afwisseling binnen de verschillende technieken waar je mee werkt. Je werkt onder andere met verbrandingsmotoren, hydrauliek en elektronica. Wanneer jij jezelf goed ontwikkeld bestaat er een leerpad richting de buitendienst.

Waar kun je op rekenen wanneer jij aan de slag gaat als monteur interne transportmiddelen voor Jackling Engineering?

- Een uitdaging waarbij je op zowel mechanisch als elektrotechnisch / electronica gebied uitgedaagd wordt;
- Begeleiding en coaching om jouw carriere tot een succes te brengen middels evaluaties, contactmomenten en alle support die je verder maar nodig hebt om te slagen;
- De mogelijkheid om vakgerichte cursussen te volgen, denk daarbij in eerste instantie aan een heftruckcertificaat, VCA of elektrisch schakelen uiteraard wanneer jij verder komt bestaat er de kans om volledige mbo opleidingen te volgen;
- De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen richting servicemonteur;
- Werken in een schone servicevestiging met goed gereedschap;
- Een goed verzorgd onboarding traject met begeleiding, cursussen en trainingen.

Wil jij aan de slag als monteur mobiele werktuigen? Solliciteer dan nu! Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature? Wil je zeker weten of jij past op deze functie? Bel / mail of app Mickeal via mickeal@jackling.nl of via 06 21 14 28 29.
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.