Technisch Commercieel Medewerker Aandrijftechniek Vlaardingen

Opleidingsniveau HBO/WO
Standplaats Vlaardingen
Salarisindicatie € 3000,- tot € 4000,- per maand

Over de functie

Ter uitbreiding van het team zoeken wij een enthousiaste technisch commercieel medewerker aandrijftechniek. Je komt te werken bij een grote internationale speler op het gebied van aandrijfsystemen voor de scheepvaart.

Binnen een team van specialisten ga jij de verschillende verkoopkanalen ondersteunen. Je krijgt de verantwoordelijkheid om externe agents op te leiden en van de juiste technische en commerciële kennis te voorzien.

Zoek jij een binnen functie met veel uitdaging? Geef jij graag passend technisch advies en werk je graag aan lange termijn relaties? Solliciteer dan nu! Heb je vragen? Bel of app via 06 21 14 28 29.

Wat wij vragen

- Je hebt een technische opleiding gevolgd op hbo niveau, bij voorkeur richting werktuigbouwkunde of een andere passende technische studierichting
- Je bent communicatief vaardig
- Je werkt graag in een team
- Je voelt je thuis binnen digitale systemen
- Je bent sterk in relatiebeheer

Wij zoeken iemand die het leuk vindt om duurzame relaties te bouwen. Je werkt aan langere trajecten waarbij de nadruk ligt op relatiebeheer en technisch het juiste advies geven.

Wat wij bieden

Als technisch commercieel medewerker aandrijftechniek wordt het jouw verantwoordelijkheid om de juiste verbinding te maken met de sales kanalen en agents. Je komt te werken binnen een enthousiast team waarbij je kunt rekenen op voldoende begeleiding en sturing om jouw doelstellingen te behalen. Je kunt rekenen op een functie met uitdaging op zowel technisch als commercieel, communicatief en organisatorisch gebied. Deze functie past goed bij iemand die niet graag constant onderweg wil zijn maar wel een functie met niveau, uitdaging en diepgang zoekt.

Zoek jij een uitdagende binnen functie met een hoger niveau dan gemiddeld? Zie jij jezelf passen in een ondersteunende maar toch verantwoordelijke rol? Word jij enthousiast van commercieel bezig zijn met een technisch uitdagend product? Solliciteer dan nu! Heb je vragen? Bel of app via 06 21 14 28 29.
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.