Inventor tekenaar - Nieuw-Vennep

Opleidingsniveau HBO/WO
Standplaats Nieuw-Vennep
Salarisindicatie € 2800,- tot € 3400,- per maand

Over de functie

Ik ben op zoek naar een inventor tekenaar / autocad tekenaar die ervaring heeft met het tekenen in 2D en 3D. Ben jij creatief, oplossingsgericht en kun je secuur werken? Lees dan verder!

In deze afwisselende functie ben je verantwoordelijk voor het in concept ontwerpen en engineeren van klant specifieke geautomatiseerde buitendeuren, windbreakschermen, tv- en paneelliften en specials welke worden toegepast in villa's, kantoorgebouwen en in de jachtbouw. Bij specials moet je denken aan beweegbare plafonddelen, luxe glazen schuifpuien en liften. Je gaat zowel 2D als 3D tekenen en dat ga je doen met behulp van Autocad en Inventor. Als inventor / autocad tekenaar zullen je werkzaamheden zich niet alleen beperken tot tekenen, maar ook het beheer van tekeningen, het controleren en aanpassen van bestaand materiaal en het ontwikkelen van nieuwe oplossingen.

Het gave bij ons is dat je jouw werk in onze werkplaats tot leven ziet komen. Zo heb je ook contact met de techneuten die jouw tekenwerk gaan assembleren tot het nodige product.

Wil jij de uitdaging als inventor tekenaar aan gaan? Solliciteer direct!

Wat wij vragen

- Minimaal mbo technische opleiding werktuigbouw
- Ervaring met 2D en 3D tekenen
- Creatief en oplossingsgericht

Wat wij bieden

Wij zijn al meer dan 20 jaar werkgever en wij weten wat belangrijk is en hoe je personeel gemotiveerd houdt. Wij helpen je daarom in zowel jouw zakelijke als persoonlijke ontwikkeling en denken graag mee om maatwerk te leveren voor jouw werkomstandigheden. Jij verdient een stabiele basis zodat jij elke dag met een fijn gevoel naar je werk kunt gaan. Alles op een rijtje:

- Een goed salaris;
- Reiskostenvergoeding;
- Een jaarcontract met de intentie om je na een jaar in vaste dienst te nemen;
- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd);
- Mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. De opleidingskosten zijn voor onze rekening.

Word jij mijn nieuwe collega? Solliciteer direct en ik neem zo snel mogelijk contact met je op! Bel of app mij voor vragen over de vacature op 06-46 62 40 81
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.